Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2012 >

Doza din plastic (PET) nu din Aluminiu.

   DA. Este posibil. Compania 4PACK GmbH au patentat CrazyCan, doza din plastic (PET) cu sistem de redeschidere/reinchidere (dintr-o apasare) si capac de etansare igienic din plastic (PLA). Acesta poate fi folosit in ambele variante, pe liniile existente de umplere a dozelor sau a buteliilor (flacoanelor) cu diametrul gatului de 49 mm.
Dozele pot fi inchise apoi cu un dispozitiv de sudura cu ultrasunete. „Dopul” si doza, care pot fi si in varianta „transparenta”, este potrivita si pentru bauturi cu continut de CO2 (6,5 gr/l), bauturi umplute aseptic la cald, bauturi pasteurizate si bere.

   Doza de plastic poate avea capacitati de 200, 250, 330, 500 si 750 ml dar la cerere pot fi produse si alte marimi speciale pentru diverse piete. Deasemeni au si varianta dozei clasice de aluminiu cu capaciati de 200, 250, 330 si 500 ml dar cu acelasi „dop” patentat. Iata si o scurta prezentare a acesteia (I2Can). Toate acestea au putut fi mai rapid posibil si datorita colaborarii cu Proto Labs Ltd, compania care a ajutat la dezvoltarea proiectului si la producerea rapida a prototipului prin serviciul Protomold, care creaza piesele din plastic.

   Sursa: 4PACK GmbH

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;