Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2012 >

Teme de culoare Clariant pentru 2013.

   Firma elvetiana Clariant de aditivi, coloranti si masterbatch a lansat ColorForward 2013, al saptelea ghid de culori pentru industria de mase plastice, bazate pe "cercetarea intensivã în tendintele sociale cele mai influente din întreaga lume", care implicã un efort de ani in industria de mase plastice si de sute de experti din industria maselor plastice si de analizã a tendintelor dintr-o gamã largã de industrii, inclusiv arhitectura, auto, moda, casnice, ambalarea si textile.
   Compania si-a bazat selectiile de culoare pentru ColorForward 2013, pe patru tendinte societale pe care le-a identificat si definit, dupã cum urmeazã:
   - Scien-sational - optimismul cã stiinta si tehnologia vor gãsi cele mai bune soluþii pentru a îmbunãtãti calitatea vietii; Paleta de culori reprezintã un sentiment de mistica si bucuria de descoperire stiintificã.
   - Foodture - alimentatia care a luat o semnificatie mai mare decât simpla supravietuire; Paleta de culori este foarte ecologicã si aduce în minte verdele strãlucitor, sãnãtos si gustos al salatei.
   - Communination - o nevoie de a se împreuna cu altii care împãrtãsesc aceleasi interese si valori prin intermediul retelelor sociale; Ofera o paleta caldã care este curata, directa si cu radacini de sustinere si mobilizare comuna.
   - Enough is enough ! - un sentiment cã viata poate fi traita cu mai multa bucurie cand ai mai putin, dat fiind faptul cã acumularea de bunuri nu este calea spre fericire; Paleta de culori favorizeaza un sentiment de calitate si durabilitate, împreunã cu dorinta pentru o conexiune emotionalã.


   Echipa Clariant ColorWorks a dezvoltat o serie de palete de culori care, spun ei, - rezoneazã cu fiecare tendintã /influentã - si ofera designerilor posibilitatea sã se gândeascã mult la aceste aspecte. Culorile sunt idei conceptuale si sunt menite sã inspire imaginatia, pot fi amestecate, potrivite în mod liber si adaptate la nevoile pietelor locale sau în amestec cu influente regionale.
   Sursa: PRW 

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;