Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2012 > Plastic si ... Google.
   Da, am zis in sfarsit si asta. Dupa o prezenta pe Internet de mai bine de 10 ani (mai exact din 2002) cu Mase-Plastice.ro  si de atunci #1 in rezultatele Google Search in domeniul mase plastice, voi face o scurta trecere in revista a celor mai importante evenimente petrecute pe Internet, respectiv Google. O mica precizare: #1 in rezultatele Google Search inseamna pagina #1 doarece locul #1 este monopolizat deseori de Wikipedia, la acest aspect voi face referire mai tarziu.
   Compania Google Inc. este o corporatie americanã multinationalã care administreazã motorul de cãutare pe Internet cu acelasi nume. A fost fondatã în 1998 de cãtre doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page si Sergey Brin (mai multe informatii puteti gasi pe Wikipedia).
   Din 2010, odata cu infiintarea Google România (o subsidiara a companiei Google Inc.) a devenit un instrument si mai puternic pentru utilizatorii romani. Dar cat valoreaza, in medie, un utilizator / vizitator Google ? Raspuns si un aspect foarte important de care trebuie sa tinem cont: fiecare utilizator/vizitator Google valoreaza in prezent, aproximativ 200 USD, "mai exact":
  - valoarea unui utilizator (vizitator) de Google: = Valoarea Goole / numarul de utilizatori = 234,901495963 $ si deoarece vizitatorii pot fi considerati utilizatori (234,901,495,963 USD (market capitalization Sept' 2012)) / 1,000,000,000 (comScore puts Google's worldwide reach at 1 billion unique visitors per month. ... June 2011) = 234,901495963 USD.
   Mase-Plastice.ro isi propune pe viitor sa creasca valoarea vizitatorilor / utilizatorilor de pe Google. Cum va realiza acest lucru ? Simplu ! Urmariti rationamentul de mai jos.
   Ok. Si acum sa trecem la lucruri concrete. Cum putem creste valoarea utilizatorilor vizitatorilor ? Simplu ! Prin doua modalitati:
   1. prin cresterea valorii Google (logic, adica marirea deîmpãrtitului). Aceasta se face prin marirea castigurilor din ADVERTISING. Dar pentru a mari aceste castiguri, avem nevoie pe de o parte la cresterea numarului de "advertaiseri" si pe de alta parte la marirea valorii sumelor de advertising, care atentie mare acum, creste cu cresterea numarului de vizitatori/utilizatori, deci putem spune in continuare:
   2. prin cresterea numarului de vizitatori (paradoxal). De ce spun paradoxal, pentru ca desi se mareste împãrtitorul (divizorul), acesta genereaza totusi un rezultat mai mare, deoarece este cuantificat deja si la deimpartit (marind-ul pe acesta si mai mult).
   In concluzie, valoarea vizitatorilor/utilizatorilor Google va creste si prin cresterea numarului vizitatorilor / utilizatorilor.
   Si acum sa revenim la subiectul postarii: "Plastic si ... Google".
   Cand dai cautare dupa cuvantul "plastic" iti apare #1 in rezultatele Google Search doua pagini de pe Wikipedia: 1. Plastic - Wikipedia, the free encyclopedia si 2. Masã plasticã - Wikipedia.
   Sa nu ma intelegeti gresit ca critic Wikipedia. Acest site are cel mai tare argument, citez: "All Wikipedia Links Are Now NOFOLLOW" si as mai adauga, este unul dintre putinele site-uri fara publicitate.
   Deci cuvintele: masã plasticã, masele plastice, plasticul, plural, plasticele ... pe Google Analytics am mai gasit inca vreo 8 alternative: plastice, plastic, plastics, plasticul, plasticului, plastica, plasticelor, mase plastice; sunt cuvinte specifice domeniului (alaturi bineinteles de multe altele).
   OK. La inceput am fost contariat de ce la cautarea acestor cuvinte care semnifica acelasi lucru, rezultatele cautarii nu sunt identice (si daca aveti curiozitatea o puteti satisface direct prin accesarea acestor cuvinte: masã plasticã, masele plastice, plasticul, plasticele, plastice, plastic, plastics, plasticul, plasticului, plasticã, plasticelor, mase plastice, ...).
   De ce Google nu se concentreaza pe acest aspect si imbunatateste alte aspecte care veti vedea mai tarziu au ajuns chiar subiect de banc (Banc: "Stimate Google! Te rog sa nu te comporti precum prietena mea. Lasa-ma mai intai sa-mi termin propozitia si apoi poti sa-mi dai sfaturi. Multumesc!").
   Apoi Google mi-a raspuns tot printr-un singur cuvant: "diversity". Adica exista cate un Google pentru fiecare si reprezinta deci mai mult decat accesarea unui singur buton: "Preluati" (ultima remarca am scris-o pentru cei care isi inchipuie ca folosesc metode SEO). Situatia devine mai clara prin combinatiile de cuvinte cautate si daca utilizatorii / vizitatorii gasesc informatia cautata inseamna ca Google si-a atins scopul. De aici se poate trage concluzia ca "Google este cel mai bun prieten al utilizatorului / vizitatorului"
   Si inchei aceasta postare, cu cateva bancuri si daca tot veni vorba de "cel mai bun prieten al" omului, cu Yoshka - first Google Dog.

Bancuri:

Nu stii ceva? Cauta pe Google…
Nu cunosti pe cineva? Cauta pe Facebook…
Nu gasesti ceva prin casa? Striga:
- Mamaaa!
Unele lucruri nu se schimba niciodata…

Chuck Norris nu foloseste Google, cei de la Google il intreaba pe el!

Q: How did the Chinese hack Google's server?
A: They each tried one password

Wikipedia: – Eu stiu totul!
Google: – Eu am de toate!
Facebook: – Eu stiu pe toata lumea!
Internet: – Fara mine nu aveti valoare!
ENEL: – Serios?!

Un pusti vine revoltat de la scoala si îi spune tatalui sau ca acolo îl pun sa învete numai inutilitati. Tatal îl întreaba uimit:
- Cum adica?
- Pai la istorie ne pune sa memoram niste ani:
1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cica sunt importanti!
- Altceva...
- Pai la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii "Scurburii", Stramtoarea "Fosfor" si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma întraba careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi asa, de mana, ea te întreaba ce înaltime are varful Chomolugma?
- Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma întorc sa-i spun...
- Da, da' pana te întorci tu sa-i spui ca are 8848 m s-ar putea sa o gasesti ocupata!
- Cu cine?
- Pai, tot cu un prost asa ca tine, dar care are laptop!

La usa unui birou salvamont, stau doi parinti si plang:
- Ieri copilul nostru a plecat in munti si nu s-a mai intors!
- Asteptati putin. Cum se numeste copilul?
- George Moldoveanu!
- Google, la mine! Se apropie un Saint Bernard imens.
- George Moldoveanu, ai inteles? Cauta!
Peste ceva timp, se intoarce cainele si spune:
- La solicitarea voastra nu am gasit nimic in munti, dar in vale am gasit 2940 de copii cu numele de George si 3249 de Moldoveanu. Sa trec pe cautare avansata?

   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Informatii” sau mai exact pagina: "Noutati" a web siteului Mase-Plastice.ro.

Un comentariu:

Silviu Corneliu Ghetiu spunea...
   O precizare: editor DMOZ in anul 2005, la care am contribuit si cu infiintarea Categoriei Polimeri care cred ca reprezinta o experienta de care utilizatorii si vizitatorii Mase-Plastice.ro pot beneficia.
26 septembrie 2012, 15:52
 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;