Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2013 >

Janta hibrid aluminiu-plastic care stimuleaza MPG.

   O janta din aluminiu si plastic conceputa pentru a se potrivi la MyFord Focus SE 2012 a demonstrat o crestere pe autostrada de 1.1 MPG, cu teste la terti, în comparatie cu janta masinii de productie standard.

   Asta e comparabil cu îmbunatatirile MPG facute de unii la anvelopele cu rezistenta la rulare scazuta.      Aceasta o demonstreaza janta hibrida eVOLVE. Amestecuri cu o structura din aluminiu, o umplutura de spuma si un strat din material plastic. Structura este realizata din aliaj de aluminiu turnat la joasa presiune A356-T6, acelasi tip de aluminiu ca si pentru janta BM5J-1007-DB de la Ford Focus. Coaja jantei, exterioare, este formata dintr-un amestec compozit din Policarbonat / ABS cu rezistenta ridicata la impact, care permite un design mai aerodinamic, Între învelisul exterior si structura de aluminiu din cinci spite, exista o spuma uretan (din doua parti) de mare densitate, în loc de mai mult aluminiu.


   Reducerea greutatii nu este suficienta pentru a obtine aceste rezultate. Un alt factor principal este aerodinamica jantei eVOLVE îmbunatatita.

   Sursa: DesignNews.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;