Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2013 >

DuPont face baia de ulei de camioane mai usoara.

   DuPont Polimeri de Performanta a ajutat sa produca o baie mare de ulei la camion, care este pe jumatate la fel de usor ca unul facut din aluminiu.
   Dezvoltat cu Elringklinger matriter de injectie german, pentru un producator de camioane international, baia de ulei de camion usoara, injectata (turnata) in matrita este fabricata din rasina de poliamida Zytel DuPont.
   Deoarece si fiind mai usoara, noua baie este rezistenta la lovituri de impact a piatrelor si pietrisului, plus ca exista, de asemenea, o reducere a nivelului de zgomot 2dB in comparatie cu o varianta metalica, au declarat companiile.

   Christoph Lange de la Polimeri de Performanta Dupont a spus ca in procesul de prelucrare, Zytel a avut "fluiditate excelenta, care a permis ElringKlinger pentru a atinge setari si cicluri de formare rapide.
   " Viscozitatea topiturii scazuta a poliamidei DuPont, curgere usoara in sectiunea complexa si subtire a matritei baii de ulei, permitand controlul tolerantei foarte precis intr-o componenta asa de mare", a adaugat el.
   Klaus Bendl, sef de cercetare si dezvoltare ErlingKlinger (tehnologia elastomerilor / divizie modul), a declarat ca noile standarde de emisie ar putea cere in curand o noua generatie de motoare pe drumurile europene, cu benzina si motorina pe picior de egalitate legislativ.
   " Acesta este motivul pentru care producatorii se concentreaza nu numai pe reducerea eficienta a gazelor de esapament, dar, de asemenea, la reducerea consumului de combustibil. Cu aceasta in minte, ele sunt identificarea componentelor cu greutate mai mica, in special. Tendinta este spre baia de ulei din poliamida 6.6, cu un continut de fibra de sticla de 35% ", a adaugat el.
   Bendl a declarat ca firma sa a fost pentru Zytel, dupa patru ani de la productia prototipului si 3.000 de ore de teste de anduranta.

   Sursa: PRW.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;