Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2013 >

RPC ofera inlocuirea dozei de aluminiu.

   RPC Containers Corby a lansat o alternativa de plastic pentru doza de aluminiu traditionala. Containerul de 380ml Apollo combina greutatea redusa si durata de viata extinsa.

  Apollo, care dispune de o structura multistrat PP/EVOH/PP pentru protectie impotriva patrunderii oxigenului, este potrivit pentru o varietate de procese alimentare, inclusiv umplere fierbinte si pasteurizare. Aceasta sustine, de asemenea, o serie de etichete si optiuni de etichetare.
   Potrivit RPC, gatul recipientului Apollo este conceput special pentru inchidere Aptar Bap Trilogy, “care asigura integritatea pachetului excelent si prospetimea produsului". Sigiliul folie are o tragere cu inel de plastic pentru deschidere usoara si este pregatit pentru re-inchidere, care minimizeaza risipa de alimente.
   "Continuam sa impingem limitele barierei a ceea ce poate fi realizat in materiale plastice", a declarat managerul general Michael Stegeman al RPC Corby’s.
   "Apollo ofera toate beneficiile stabilite de plasticul multistrat intr-un format de container popular. La fel de importante sunt avantajele sale durabile, de durata de viata extinsa de produse, reduce risipa de alimente si greutate redusa, care subliniaza relevanta acestuia in pietele de astazi preocupate de mediul inconjurator."

   Sursa: PRW.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;