Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2013 >

Rezumatul ghidurilor de proiectare (design) reciclare a fost dezvaluit.

   Asociatia de Reciclare Plastic Postconsum (APPR - Association of Postconsumer Plastic Recyclers), organizatia de conducere a comertului care reprezinta industria de reciclare a materialelor plastice in America de Nord, a publicat o versiune rezumat al ghidurilor de proiectare reciclare pentru ambalaje si containere.
   Steve Alexander, director executiv APR, a declarat ca in ultimii 14 ani organizatia a publicat Ghidul de Design, dar recent, mai multe audiente non - tehnice, companii de produse de larg consum, de marketing si manageri de brenduri, precum si experti in design de ambalaj au exprimat nevoia pentru o versiune de referinta rapida,rezumat, a ghidurilor.
   " Ca una din misiunile sale de baza, APR a cautat intotdeauna sa ofere designerilor de ambalaje informatii specifice pentru a permite luarea unor decizii in cunostinta de cauza ", spune Alexander. In ultimii 14 ani , ghidurile de reciclare APR, care se bazeaza pe experienta reala din industrie, au oferit orientare pentru industrie. Aceste linii directoare descriu modul in care un design de ambalaj ar putea avea un impact pentru sisteme de reciclare (materiale plastice) mecanice, conventionale, sa fie imbunatatit pentru a evita problemele de reciclare, si sa fie optimizat pentru a face ambalaje din plastic mai compatibil cu sistemele de reciclare curente.

   P & G: accentul se pune pe elementele cele mai comune.
   Steve Sikra de la Procter & Gamble, liderul global pentru stiinta si tehnologa materialelor de ambalare si un membru al consiliului director APR, adauga ca "Rezumatul Ghidului APR de Design pentru reciclare a fost elaborat de catre APR ca un instrument de referinta rapida pentru designerii de ambalaje, ingineri, managerii de branduri si factorii de decizie. El se concentreaza pe elementele cel mai des reclamate de ambalare post-consum : PET, polietilena, si sticle, recipiente (containere) din polipropilena. Acesta contine puncte-cheie considerate de Ghidul APR de design pentru reciclabilitate".
   Alexander subliniaza ca versiunea rezumat al liniilor directoare vor ajuta, pentru a oferi unui public mai larg, cu o intelegere a modului in care aspectele tehnice ale containerului si design de ambalaj va avea un impact asupra capacitatii ambalajului sau produsului pentru a fi reciclate. " Reciclatorii tind sa fie ultimii care sa stie despre impactul unui produs nou sau design de ambalaj in capacitatea ambalajului pentru a fi reciclate . Speram ca acest rezumat va ajuta la un public mai larg sa ia in considerare implicatiile din aval de reciclare a unui ambalaj in timpul etapei de dezvoltare conceptuala. "
   Va rugam sa vizitati Association of Postconsumer Plastic Recyclers (APR) - www.plasticsrecycling.org sau http://www.plasticsrecycling.org/technical-resources/apr-design-for-recyclabilityguidelines pentru a descarca o copie a rezumatului, precum si versiunea completa a ghidului de design.

   Sursa: Packaging Digest.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;