Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2013 >

Piata plasticelor din industria de automobile - Analiza Industriei Globale, dimensiune, share, crestere, tendinte si previziuni, 2012 – 2018.

      Transparency Market Research publica noul raport de cercetare de piata (la magazinul sau de rapoarte): "Piata materiale plastice din automobile dupa produse (ABS, PP, PU, PVC, PE, PC, PMMA , PA), dupa aplicatie (motopropulsoare, sub capota , componente electrice, sasiu,) , bazate pe oportunitati bazate pe “Bio” ( PLA , PHA , PCL , PBS ) - Analiza Industriei Globale, dimensiune, share, crestere, tendinte si previziuni, 2012 - 2018".    Gasiti raportul complet la: http://www.transparencymarketresearch.com/automotive-plastics-market.html.
   Firma de cercetare Transparency Market Research din New York estimeaza ca piata globala a plasticelor auto ar putea ajunge la 32.9 miliarde de dolari pana la sfarsitul anului 2018 , fata de 15,1 miliarde de dolari in 2012.
   Transparency Market Research a declarat in noul sau raport ca cererea de crestere va proveni atat din productia auto extinsa din Asia cat si materialele plastice folosite in pietele existente pentru a reduce greutatea vehiculului .
    In 2011, regiunea Asia-Pacific a fost responsabila pentru 50 la suta din totalul plasticelor auto, consum de volum, a declarat pe 28 martie compania de cercetare printr-un comunicat de presa. Cu cererea de masini noi in regiunile de dezvoltare doar se asteapta sa creasca, cererea pentru materiale plastice auto va creste, de asemenea.
   Raport legate de: Piata Petrochimica - http://www.transparencymarketresearch.com/petrochemicals.html.
   Polipropilena este plasticul cel mai utilizat pe scara larga in industria auto, a spus grupul de cercetare si este posibil sa ramana in partea de sus a listei pana in 2018 .
   Poliuretanul, ABS-ul, PVC-ul si polietilena sunt deasemeni din top cinci .
   Electronicele, finisajele (tapiteriile) interioare si exterioare contin aproape 70 la suta din toate materialele plastice utilizate in industria auto, desi noile evolutii de piese “de sub-capota” sunt susceptibile de a conduce mai mult interes in viitor .
   Acest raport al Transparency Market Research analizeaza piata materialelor plastice de automobile dintr-o perspectiva globala si eforturile de a portretiza o colectie detaliata si completa a datelor si analiza pe baza parametrilor de piata diferite . De asemenea, raportul se straduieste sa alcatuiasca impreuna vedere-macro al cererii complete si caracteristicile de furnizare de materiale plastice auto prin furnizarea de date istorice din 2009 si o prognoza a pietei segementate pana in 2018 , impreuna cu analize detaliate ale veniturilor si volumelor. Plasticele gasesc aplicatii majore in componente electrice si finisari de interior si exterior al automobilelor.
   Raport legat de: Piata Formaldehidelor - http://www.transparencymarketresearch.com/formaldehyde-market.html.
   Cea mai mare parte a pietei cererii de mase plastice auto este sub sfera de competenta a acestor doua segmente de aplicatii pentru aproape 70 % din consumul total. Materialele plastice sunt, de asemenea, utilizate in alte parti din automobile, cum ar fi motopropulsor, “sub capota” si sasiu . Piata pentru aceste aplicatii este de asteptat sa arate o crestere pe parcursul perioadei de prognoza . Polipropilena ( PP ) a fost plasticul cel mai utilizat pe scara larga in automobile, in ultimii ani, si este de asteptat sa ramana in intregime de perioada de prognoza pana in 2018 . Poliuretanul (PU) , acrilonitril -butadien-stiren (ABS), policlorura de vinil (PVC) si polietilena (PE), sunt alte materiale plastice majore care au fost in cerere mare in fabricarea de automobile .
   Policarbonatul (PC) , polimetilmetacrilat (PMMA), poliamida (PA), cum ar fi nylonul sau alte materiale plastice , inclusiv polyoxymethylen (POM) si polietilentereftalat (PET) sunt, de asemenea, in cerere mare in diverse aplicatii auto . Plasticele biodegradabile sunt o optiune mai prietenoase cu mediu fata de materialele plastice provenite de la titei si derivate . Dupa o anumita perioada de timp aceste materiale plastice incep procesul de degradare fara a provoca efecte adverse asupra mediului .
   Gasiti raportul complet la: http://www.transparencymarketresearch.com/automotive-plastics-market.html .
   Pe baza de amidon si polilactic acid (PLA), baza materialelor plastice biodegradabile, au fost cele mai frecvente materiale utilizate in industria de automobile . Plasticele biodegradabile mai noi , cum ar fi PHA, PCL si PBS sunt utilizate in cantitati mici pentru aplicatii auto. Plasticele biodegradabile au fost analizate separat, ca o potentiala oportunitate, estimarile pentru aceste materiale plastice nu au fost incluse in estimarea generala a pietei si au fost furnizate separat .
   In mod traditional, desi America de Nord si Europa au fost cele mai mari piete de materiale plastice din automobile, Asia Pacific a fost cel mai mare consumator de materiale plastice auto in ultimii ani . Acest lucru poate fi atribuit la o crestere spectaculoasa in industria auto din regiune si cererea foarte mare si aparent fara sfarsit de automobile in multe economii din zona Asia Pacific. Europa a fost a doua cea mai mare piata pentru materialele plastice auto, urmata de America de Nord si restul lumii.
   De asemenea, raportul isi propune sa ofere o analiza detaliata a pietei actiunilor revenite de companii , cum ar fi BASF SE, Delphi Automotive PLC, Ascend Performance Materials, AkzoNobel N.V., Evonik Industries, Johnson Control Inc., Magna International Inc., Momentive Performance Materials Inc., Solvay Plastics si altele .
   Raportul include , de asemenea, un lant detaliat al valorii pietei de plastic auto, impreuna cu o analiza Porter’s Five Force pentru a identifica argumente pro si contra de / pentru toate segmentele din amonte si din aval, permitand astfel un proces de strategii de productie pentru cumparatori de materiale plastice de automobile, furnizorii de materii prime si inlocuitori, si potentialilor noi intrati pe piata , bazate pe posibilitatea de integrare inainte sau inapoi in diferite segmente de afaceri.
    Toate rapoartele de cercetare de piata le puteti gasi la adresa: http://www.transparencymarketresearch.com.

   Sursa: PRWeb.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;