Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2013 >

3 secrete de proiectare jucarii, de la LeapFrog si Ideo.

     Se pare ca o jucarie - o camera plina de culoare, compacta, este tocmai potrivita pentru un copil in varsta de trei la sase. Dar, in realitate, face un salt noul aparat de fotografiat (camera) Creativity Camera de la LeapFrog’s este un cal troian pentru una dintre cele mai capabile electronice de pe Pamant. Pentru ca aceasta jucarie ascunde (si protejeaza) iPhone—ul mamei sau tataui, incarcate cu o aplicatie gratuita care va permite corespunzator copiilor sa puna fete din desene animate si filtre curcubeu pe fotografii.
   Creativity Camera (20 $) este intr-adevar o carcasa de / pentru un aparat de fotografiat iPhone, prietenoasa cu copii, o idee adusa prin intermediul LeapFrog de Ideo.
   Un material video sugestiv poteti vedea la adresa: http://youtu.be/VnU8eUPKZL0
    Nu e primul caz de carcasa de jucarie plecata de la iPhone pe piata, dar pentru LeapFrog, e un risc devreme din propria gradina cu pereti in lumea de aplicatii - un spatiu in care recunosc ca nu este cel mai profitabil pentru ei - si un mijloc de a testa apele in ce ei vad ca o tendinta de crestere, dar inca - nu poat fi cuantificata: copii mici au primit in mana telefoane mai mult decat pantofi .
   " Noi stim ca se intampla ca un fenomen, astfel incat dorim sa investim acum", explica seful de marketing jucarii, Jen Cha, adaugand ca compania vede copii ca tineri ce folosesc iPad-uri in aceste zile (chiar daca LeapFrog lucreaza sub o stricta politica pentru o jucarie fara ecrane pana cand copilul ajunge la 18 luni).

   Dar iPhone sau nu, cu ecran sau fara, o jucarie este inca o jucarie si un copil este inca un copil. Iata cateva lectii invatate de la Ideo si LeapFrog despre sarcina extrem de dificila, dar extrem de distractiva de a concepe experiente pentru copii.
    Considera dinamica familiei pentru a deprinde primele tendinte.
    Acum cativa ani, Ideo’s Toy Lab a lansat o aplicatie laudata numita Balloonimals . Sigur, aplicatiile pentru copii par evidente acum, dar Balloonimals a avut ca scop copii tineri ca la varsta de trei ani. Ideo a stiut sa exploreze aplicatiile pentru unii dintre cei mai tineri copii mai devreme decat majoritatea, deoarece aceasta ar fi observat ca familiile evolueaza cu noile tehnologii .
   " Am vazut aceasta perspectiva in care mamele au predat copiilor smartphone-urile lor in masina si magazine alimentare", explica Brendan Boyle, partener Ideo si Director al Laboratorului de jucarii . " In timp, ce acestea au fost 400 – 500 $ dolari smartphone-ul, dar mama a vazut un alt instrument in poseta pentru divertisment sau educatie. "
"Priviti la utilizarea la trei ani a unui mouse, ei nu inteleg, ei incearca sa-l conduca ca o masina", spune Boyle . " Dar ecranul tactil este intuitiv pentru aceasta varsta."

    In cele din urma, Ideo a adus ideea Creativity Camera la LeapFrog dupa o observatie familiala similara: Unul dintre inventatori Toy Lab a avut un nepot care a dorit in mod constant un iPhone , dar pur si simplu pentru a face fotografii cu ea. In realitate, aceasta nu este o idee absurda. La fel cum am vazut in jucarii clasice, cum ar fi telefoanele de jucarie,"copiii vor sa faca ceea ce parintii lor fac", spune Boyle . "Ei vad parintii facand fotografii si le place."
    Feedback serios de la copii.
    Dar proiectarea unui aparat de fotografiat iPhone si proiectarea unui aparat de fotografiat iPhone pe care copii il vor indragi sunt doua provocari foarte diferite. Pentru a repeta jucariile lor, atat LeapFrog cat si Ideo fac runde extinse de testare pentru a perfectiona fiecare produs nou . (Ideo , de exemplu , are o baza de date de testare care cu teste cu copii de la sase luni la noua ani.) Pentru Creativity Camera, Ideo a testat in laboratorul lor, dar, de asemenea, incorporat este in familii de mai multe luni si apoi vizitate pentru a vedea cum merg lucrurile. "Tu trebuie sa-ti dezvolti ochii de antropolog in aceste zile moderne", spune Boyle.
    Atunci cand copii cresc , ei incearca cu greu sa nu-ti raneasca sentimentele.
   " Cand copiii cresc, ei incearca din greu sa nu raneasca sentimentele tale", spune Boyle." Deci, le spunem , " Noi nu am proiectat acest produs, suntem doar testeri pentru altcineva. Si le dam autocolante jucarie oficiale de testare. "
    Cunoasterea clientelei ... si parintii acestora.
    In discutie cu Ideo si LeapFrog , o idee parea contraintuitiva : Daca ar fi descoperit deja ca mainile mici au fost de fapt destul de abile, pentru a tine un iPhone, de ce au construit in acest caz, aceasta carcasa mare in jurul telefonului ?

   Adevarul fie spus, au existat doua motive: in primul rand a fost ca aparatul de fotografiat este inca distractiv sa se joace cu el, daca si atunci cand mama sau tata ii ia telefonul inapoi . Ea devine o rasucire, impingerea, si facand clic pe imaginatie bazate pe jucarie. Al doilea motiv a fost ca, chiar daca un copil este perfect capabil de a se juca cu un iPhone fara a-l rupe (cel putin in camerele de zi ), o carcasa este atragatoare pentru persoane.

   "Parintii doresc aceasta carcasa, si pune definitiv capat pentru parinti usurati", spune Boyle. " Dar, de asemenea, face mai usor pentru un copil de a face o fotografie."
    Desi este un pic mai putin relevant intervalul de varsta pentru Creativity Cameram (trei la sase), nu se poate intr-adevar face apel la un copil prin publicitate sau o cutie atragatoare de pe raft pana la varsta peste doi ani pana la trei ani.
   " Noi numim aceasta "nag factor" ca acest lucru este atunci cand copilul poate comunica mai bine si de a spune in mod activ parintilor sau celor care le dau cadou(ri) pentru ceea ce isi doresc", explica Cha . Cu alte cuvinte , nu este suficient pentru o jucarie sa fie distractiva pentru copii , o jucarie trebuie sa apeleze la parinti , impreuna cu matusi, unchi, bunici si prieteni de familie care urmeaza sa achizitioneze de fapt.
   Se merge doar pentru a arata cat de dificil este de a proiecta o jucarie buna, sa nu mai vorbim de a vinde de fapt.
   Comanda Creativity Camera ($20) aici.
   Descarcati aplicatia (gratuit) aici.

   Sursa: FastCo Design.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;