Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2013 >

Fii creativ cu sticle vechi de Coca-Cola din plastic.

      Coca-Cola Enterprises (CCE) a demarat o initiativa durabila lunga de sase saptamani, "‘Don’t Waste. Create’", conceputa pentru a stimula reutilizarea si reciclarea sticlelor de plastic post-consum care contin produsele sale.
   Initiativa on-line, in colaborare cu supermarketul Sainsbury’s, "va incuraja consumatorii sa utilizeze deseurile lor de ambalaje, la domiciliu, intr-un mod distractiv si util, de asemenea, angajandu-se sa recicleze", a spus gigantul de bauturi.
   Parintii vor fi rugati sa prezinte "angajamentele" de reciclare - cum ar fi transformarea sticlelor utilizate in produse, cum ar fi sticla alimentatoare pentru pasari sau sticla ghivece cu auto-udare - si cei care au luat parte vor primi bani in vouchere pentru produse CCE si sansa de a castiga o vacanta ‘glamping’ in Franta.
   Nick Brown, director asociat CCE pentru reciclare, a declarat: "Ne-am angajat la reducerea deseurilor de plastic si sa ajutam clientii nostri pentru a re-gandi modul in care dispun de ambalaj.
   "Cerandu-le sa re-utilizeze si apoi recicleze sticlelor de plastic, ‘Don’t Waste. Create’ incurajeaza familiile sa se gandeasca mai durabil in timp ce se distreaza, oferindu-le o modalitate concreta de a ajuta la reducerea deseurilor lor menajere".

   Sursa: PRW.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;