Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

'Marea aventura Lego' – plasticul e fantastic.

   Astazi, de 1 Iunie, ziua copilului, v-as indemna sa vedeti filmul "Marea aventura Lego", titlu original 'The Lego Movie'.
   Filmul este o sarbatoare pentru cele mai versatile produse de jucarii din plastic, din lume si deasemeni este si foarte, foarte amuzant, pe mai multe niveluri.
   Fara a intra in detalii, este vorba despre povestea lui Emmett, un muncitor in constructii, care traieste intr-o lume Lego, virtuala, unde totul este ordonat, asa cum ar trebui sa fie ... Viata lui este guvernata de instructiuni, fara de care, nu ar fi nici o ordine în lumea lui Emmett iar fara ordine ar fi haos.
   Unul din mesajele filmului (Lego) este ca produsele concepute (limitările fizice ale “caramizii” de plastic) sunt limitate doar de imaginatia persoanelor care se “joaca” cu ele. Deci faceti lucrurile (produsele) în mod creativ, nu neaparat dupa instructiuni (chiar propriile sale instructiuni) tot timpul.
   Lego poate fi folosit în atat de multe moduri diferite …
   Lasand la o parte faptul ca este un dispozitiv de marketing pentru Danemarca, cu cel mai faimos export, filmul, al naibii de bun, este un prilej de a rade, de a ne destinde.si un mod foarte distractiv de a petrece 100 minute.
   Puteti vedea trailerul pentru “The Lego Movie” aici.

   Sursa: PRW.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;