Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Sidel modeleaza sticla de bere din plastic (PET) care sa arate ca sticla.

   La Eureka, Sidel Group a lansat ceea ce se numeste prima “sticla” de bere din PET, usoara si pasteurizabila din lume, cu o baza sub forma standard de "sampanie", nu cu o bază în formă de petaloid (petale) cu picioare.
   Sticla cântăreste doar 28 de grame, cu 86% mai usoara decât sticla de bere din sticlă, Oficialii Sidel au spus ca sticla acceptă, de asemenea, un sistem de închidere tip coroană, reflectând astfel închiderile capacelor (capselor) găsite pe sticlele din sticla. La ambalajele pentru bere este foarte important sa previna intrarea oxigenului si scaparea de dioxid de carbon. “Sticla” este făcuta dintr-un singur strat de amestecuri de materiale, are tehnologia Sidel Actis ,de barieră pentru gaze, care confera un termen de valabilitate de sase luni, a declarat compania.
   Oficialii Sidel, de asemenea, se luptă din nou cu ceea ce spun ei sunt perceptiile eronate despre berea in plastic, inclusiv convingerea comuna ca berea se încălzeste mai repede. Studiile Sidel arata ca PET păstrează berea la fel de rece, pentru aceeasi cantitate de timp, ca cea din sticla.
Baza este cheia, a explicat firma. "Pentru multi consumatori, o bază în formă de petale (petaloid) este asociata cu alte categorii de produse, cum ar fi băuturi răcoritoare carbogazoase sau apă minerală, si prin urmare, atunci când apare pe o sticlă de bere poate afecta negativ perceptia de brand", a declarat Christophe Bunel, sef ambalaje de la Sidel.

   " Dar in crestere, consumatorii sunt din ce în ce mai constienti de beneficiile de PET, pentru că l-au experimentat ca material de ambalare preferat ales în alte domenii alimentare si a băuturilor din viata lor.
"Deci, pentru a ajuta producătorii si consumatorii deopotrivă sa faca tranzitia ne-am dorit o “sticla” care arata ca sticla, dar are toate avantajele PET."
   “Sticla” Sidel prezintă proprietăti similare cu sticla de sticla traditionala.

   Sursa: PRW.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;