Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

TPE se simte bine pentru electronicele portabile.

   PolyOne GLS Thermoplastic Elastomers, divizia TPE al PolyOne, a anuntat că materialul său Versaflex CE 3620 îndeplineste toate cerintele de testare ISO 10993-10:2010 fara nici un semn de iritare a pielii. Aceste rezultate vor sprijini alegerile de design pentru un material usor de purtat in segmentul de electronice de larg consum.
   "Munca noastra pro-activa în atingerea conformitatii pentru materialul nostru ajută importante branduri de consum de a obtine un avantaj competitiv prin care indică faptul că produsele lor sunt realizate cu materiale testate si aprobate de sensibilitate a pielii", a declarat Charles Page – director Global Marketing, PolyOne GLS Thermoplastic Elastomers. "În plus, proprietarii de brand pot accelera timpul pentru intrare pe piata cu acest material inovator, care îndeplineste trand-ul de pe piata electronicelor de consum."

   Caracteristicile cheie de performantă includ: cele haptice, cum ar fi o senzatie de catifelare; rezistentă puternică la lumina UV si chimica, pentru durabilitate pe termen lung si calităti de amortizare a vibratiilor pentru a îmbunătăti performantele aparatului si confortul utilizatorului final.

   Sursa: EPPM.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;