Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Circuitele electronice imprimate energizeaza ambalajele din carton.

   Vreti sa obtineti într-adevăr interesul consumatorilor la punctele de vânzare? Această inventie se referă la cresterea interesului la punctele de vânzare pentru produse cum ar fi un mic dejun de cereale într-un mod nou, cu cost eficient, printr-o ambalare care poate fi descrisa ca "electrizanta".
   Brevetul de la furnizorul de cutiii de carton C.W. Zumbiel Co., Hebron, KY, este pentru ambalaje din carton, semifabricate, imprimate cu circuite electrice care utilizează cerneluri conductoare. Circuitul electric poate fi alimentat de la un acumulator introdus într-un compartiment pentru baterie din pachetul produsului sau pot permite o baterie furnizata de consumator. Semifabricatul poate include o sectiune detasabilă cu un circuit electric imprimat sau o portiune care poate fi separata din semifabricat si utilizata separat de pachetul produsului.
   Componentele pot include diode emitătoare de lumină (LED-uri), precum si utilizarea de bandă de cupru conductoare pentru conexiunile electronice.


Bateria poate fi "onboard" sau furnizata de consumator.

    Brevetul consideră, de asemenea, aspecte durabile ale ambalajului: Cerneala poate cuprinde de obicei carbon într-un purtător pe bază de apă, astfel încât ambalajul satisface Coalition of Northeastern Governors (CONEG) - modelul legislatiei în ceea ce priveste nivelurile admisibile de metale grele din deseuri municipale.
   Puteti vedea brevetul complet depus la Freshpatents.com aici.

   Sursa: Packaging Digest.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;