Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Inovatii in PBT, poliamida, aditivi si poliuretani de la BASF, la Fakuma.

   Ultradur® pentru capsule subtiri si aromate de cafea (stanga sus), scaune de relaxare cu suprafata de poliamida Ultramid® SI (mijloc), scaunul din fata al BMW i3 include o componenta de structura din Ultramid® (dreapta sus), Ultraform® PRO în suprafata rezistenta la zgarieturi (dreapta jos) si mai mult de 20 de materiale în studiul de design de biciclete “concept 1865" (stanga jos).

   Vizitatorii de la Fakuma 2014 din aceasta luna (14-18 octombrie) pot experimenta inovatiile din material plastic direct la standul BASF.
   Inovatia de la standul BASF se extinde chiar si la mobilierul pentru bauturi racoritoare, cu standul de scaune si capsulele de cafea care reprezinta cele mai noi aplicatii din materialele plastice BASF. În afara de aceste inovatii din sectoarele de mobilier si de ambalare, BASF va fi, de asemenea, prezenta cu inovatiile în ingineria materiale plastice, poliuretani si preparate preamestecate pentru automobile, electrice si electronice si aplicatii tehnologice medicale, la targul international pentru prelucrarea maselor plastice din Friedrichshafen.

   Sursa: EPPM.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;