Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Materialele plastice pot face aproape orice la locul de munca - chiar si al tau.

   Materiale plastice de inginerie devin mai dure, mai puternice si fac tot mai multe la locurile de munca. De fapt, ele se schimba si evolueaza atat de repede, ca e greu de tinut pasul cu tot ceea ce pot face.
   Desi aceasta surprinde înca multi ingineri, materialele plastice chiar înlocuiesc metalele in unele cazuri, inclusiv structuri portante. Inginerii de design nu au ales materialele plastice doar pentru ca ele cantaresc mai putin, ci pentru ca ele pot avea, de asemenea, caracteristici superioare. Acest lucru se întampla în piesele si componentele de avion, în piesele auto, inclusiv cele de sub capota si în motor si uimitor, în lagare. Uneori, aceste componente din plastic sunt la fel de eficiente si de încredere ca si partile metalice pe care le înlocuiesc si uneori, depasesc efectiv acele piese.
   Pentru a da inginerilor o idee mai buna despre gama de rasini si de polimeri la dispozitia lor, ca alternative la alte materiale, Design News prezinta mai multe articole referitoare la subiect in Breviarul de Tehnologie: “Plastic Can Do The Job” – tradus: “Plasticul Poate Face Treaba Ta”, care ajuta sa descoperi noi utilizari pentru materialele plastice si va determina cand puteti alege o optiune mai usoara, în loc de una traditionala si scumpa pentru materialele standard.

   Breviarul de Tehnologie mai include articole, cum ar fi: "Plastic Replaces Metal in Car Engine" – tradus: "Plasticul inlocuieste metalul in motorul masinii”. Acest articol discuta înlocuirea componentelor multiple metalice lipite în doua motoare V6 Ford cu o rasina de PPA, economisind 1 lb în greutate si 1 dolar în cost/motor.
   Un alt articol, "Engineering Plastics Get Tough, Lightweight,” - tradus: "Materialele plastice de inginerie sunt dure, usoare", se uita la o gama larga de aplicatii - de la dispozitive medicale mici la uriase platformele petroliere marine - care le fac atractive pentru inginerii din cauza versatilitatii lor, durabilitate, greutate redusa, si personalizare usoara.
   Alte subiecte din prezentare includ articole despre rulmenti din material plastic cu auto-ungere IGUS, diferite materiale plastice si geometrii care se potrivesc pentru diferite aplicatii; utilizarea lor în milioane de sisteme din întreaga lume, inclusiv automobile; modul în care aceste materiale se compara cu metalele; un studiu de caz despre modul în care au rezolvat probleme în masini automate de ambalare; un tutorial despre instalarea si testarea unui lagar simplu, si chiar un articol despre veriunea noua de material pentru imprimare 3D al companiei.

   Sursa: Design News.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;