Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Meusburger prezinta noi dispozitive de finisare a suprafetelor la Fakuma.

   În urma solicitarilor clientilor, Meusburger, producator de frunte în domeniul pieselor de schimb standardizate, lanseaza o noua gama de dispozitive de finisare a suprafetelor, cuprinzand sisteme cu micro motor, lustruire, cu ultrasunete, unitati cu arbori flexibili si numeroase echipamente si scule cu aer si accesorii. La fel ca cilindrii hidraulici noi; aceste dispozitive se afla în stoc si disponibile de la Meusburger la targul Fakuma 2014.

Dispozitive de finisare a suprafetelor Meusburger.

   Sistemele cu micro-motor pentru orice tip de aplicatie

   Sistemul cu micro-motor de la Meusburger impresioneaza prin diferite motoare fara perii, de înalta calitate si piese de mana pentru orice tip de aplicatie. Lungimea cursei atasamentului de lustruit Premium este reglabila si deci permite lustruire optima.

   Lustruit cu ultrasunete pentru prelucrare complexa

   Pentru prelucrarea contururilor complexe, Meusburger ofera doua sisteme cu ultrasunete diferite. Produsul premium dispune de o putere de iesire de 45 wati si asigura îndepartarea materialului perfect în timpul finisarii suprafetei folosind diverse instrumente. Produsul standard, are o putere de iesire de 36 de wati si este ideal pentru lucrul cu pietre din fibre ceramice.

   Sistem cu ax flexibil pentru o munca fara efort

   Sistemul cu ax flexibil de la Meusburger impresioneaza prin motorul sau puternic care se poate agata si componente perfect adaptate. Diferitele tipuri de piese de mana si unitati de control permit munca fara efort. Arborii flezibili sunt disponibili cu un inel de expansiune sau un arc Duplex.

   Instrumente pentru aer de calitate Premium si accesorii

   Gama Meusburger de instrumente pentru aer include produse de înalta calitate: polizoare drepte, polizoare cu turbina, polizoare unghiulare si unitati de preparare a aerului unitati, furtune si cuplaje care permit conectarea facila a dispozitivelor.

   Sursa: EPPM.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;