Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Producatorii decoreaza Casa Alba pentru Sarbatori.

   În fiecare an, Casa Alba face un efort imens pentru a avea decoratiuni festive pentru vacanta de Craciun. Acest an nu va fi diferit, cu o singura exceptie - decoratiunile Obama vor include ornamente imprimate 3D - create de designeri.
   Ornamentele vor fi rezultatul primului concurs de podoabe imprimate 3D - un concurs care prezinta administratia Obama ca promoveaza una dintre tehnologiile de proiectare cele mai perturbatoare pana în prezent.
Provocarea pe care Casa Alba o sponsorizeaza în parteneriat cu Smithsonian, invita factorii de decizie, artisti, designeri, ingineri si pe oricine este interesat de modelare 3D si imprimare 3D pentru a proiecta un inspirat ornament pentru vacanta de iarna.
   Designerii prezinta modelele lor de intrare de 3 inch x 3 inch si care se bazeaza pe o tema care reflecta "magia si minunea vacantei" - pe site-ul Instructables -, potrivit informatiilor de pe site. Numai rezidentii din SUA ar putea intra în competitie.
   În prezent, exista 325 de modele în concurs care lupta pentru 20 de premii Instructables.

(Sursa imagini: White House Office of Science and Technology Policy/Instructables.com)

   Casa Alba Obama a fost un sustinator puternic al do-it-yourself (DIY). tehnologii cum ar fi imprimarea 3D, precum si în încurajarea tinerilor sa exploreze tehnologii prin initiative STEM.
   La inceputul acestui an, administratia a sponsorizat chiar primul Maker Faire de la Casa Alba pentru a sarbatori inventatorii tineri si batrani din întreaga tara si sa încurajeze gandirea de dinainte în design si inginerie.

   Sursa: Design News.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;