Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Armură (blindaj) cu plastic pentru automotive - DuPont™ Armura®.

  În multe părti ale lumii, violenta rămâne o amenintare zilnica, pentru multi cetăteni. În Brazilia, rata de crima poate ajunge la 40.000 pe an - suficient pentru a privi serios familiile din clasa de mijloc. Până de curând, oferirea unei masini de familie cu blindaj pentru siguranta si protectie, inclusiv panouri rezistente la gloante si straturi de protectie pentru geamuri, era un vis, în mare măsură nerealizat. Dar nu mai este asa.


DuPont™ Armura® (Sursa imagine: DuPont)

   Spallshield – laminat robust capabil să opreasca imprastirea particulelor mici de sticlă.
   SentryGlas – polimer responsabil cu protectia balistica a geamurilor, datorită compozitiei sale care previne exfolierea (formarea de bule de aer).
   Kevlar - aramid dur, usor si flexibil. Permite dezvoltarea de piese termoformate cu montaj precis si instalare rapida.

   În 2008, DuPont a introdus o solutie inovatoare, pentru a face de încredere armura masinii si sa fie mai accesibila în Brazilia – cu mai mult de 50% mai mica decât preturile de pe piata (aproximativ 12.000 dolari). Denumita DuPont™ Armura®, această solutie foloseste Kevlar® pentru toate panourile si straturi laminate SentryGlas ® cu protectie SpallShield® pentru ferestre si sticla.

 

 

   Panourile din Kevlar® sunt usoare, flexibile si turnate pentru o potrivire exactă, facand instalarea rapidă si sigură. Solutia cu geamuri subtiri, clare, din SentryGlas ® a fost folosita prima data pentru geamuri rezistente la uragane, care păstrează cioburile de sticlă în momentul impactului. Kit-ul de blindaj DuPont ™ Armura® ofera protectie impotriva focurilor de armă specifice armelor cu ecartament de 0.38” (9,6 mm) sau mai mici, care acoperă 97% din toate armele de foc din São Paulo, Brazilia.
    Si întregul pachet adaugă mai putin de 198 pounds (aprox. 90 kg) la greutatea totală a vehiculului, mai mica cu 50% fata de blindajele traditionale, care se situează la 450 pounds (aprox. 200 kg).
    Kit-ul de blindare DuPont ™ Armura® este disponibil initial în Brazilia (São Paulo, Recife, Fortaleza si Bahia).
    Blindajul DuPont ™ Armura® este disponibil pentru clientii cu: Mitsubishi: ASX, Lancer (Sedan), TR4, L200 Triton, Outlander, Pajero Dakar; BMW: 316, 320 e 328; Dodge Journey; Fiat Freemont; Nissan Frontier; Kia: Sportage, Soul; GM (Chevrolet): Agile, Cruze, Vectra Sedan; Honda: Fit. New Civic; Hyundai Tucson; Toyota: Corolla, Hilux; Volkswagen: Jetta, Tiguan sau mai exact: BMW 316, sedan 320 si 328 (modele din 2013); Dodge Journey (cu sau fără trapă); Fiat Freemont (cu sau fără trapă); Chevrolet Cruze (numai sedan); Chevrolet Vectra Sedan (modele din 2006 -fără trapă); Chevrolet Agile (modelele LT si LTZ); Honda Fit (modele 2009-2014); Honda Civic. (toate modelele nou Civic); Hyundai Tucson (toate modelele fără trapă); Kia Sportage (modele din 2011, fara trapa); Kia Soul (toate modelele); Mitsubishi ASX (modelele 4x4 si 4x2 fără trapă); Mitsubishi Lancer (numai sedan); Mitsubishi TR4 (modele din 2010); Mitsubishi L200 Triton (toate modelele); Mitsubishi Outlander (doar modelul si toate New Outlander); Mitsubishi Pajero Dakar (toate modelele); Nissan Frontier (toate modelele); Toyota Corolla (modele din 2009); Toyota Hilux (numai cabină pickup dubla); Volkswagen Jetta (modele din 2011); Volkswagen Tiguan (toate modelele);
    Este certificat de către armata braziliana, care a supus panourile sale blindate cu Kevlar® si ferestrele SentryGlas ® la conditii riguroase de atac, pentru a asigura eficienta si abilitătile de protectie.
    DuPont™ Armura® previne delaminarea geamurilor, nu schimba consumul de combustibil, păstrează viata celorlalte componente ale vehiculelor si are o garantie de 3 ani.
    Cu zeci de ani de experientă în industria de protectie, DuPont rămâne inovatoare si motivată în lupta pentru siguranta personală si protectie.
   Mai multe informatii puteti gasi la adresele:
   - http://www2.dupont.com/Car_Protection/pt_BR/dupont-armura.html
   - http://www.dupont.com/products-and-services/fabrics-fibers-nonwovens/fibers/brands/kevlar.html
   - http://www2.dupont.com/Car_Protection/pt_BR/duvidas.html#.VH3ecNKUeOQ
   - http://www2.dupont.com/Car_Protection/pt_BR/documentos-necessarios.html

   Sursa: DuPont.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;