Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Magazin imprimante, scanere, consumabile, materiale (filamente), piese, accesorii, carti si software - 3D.

   Magazinul Imprimante 3D & Consumabile prezinta imprimante, scanere, consumabile, materiale (filamente), piese, accesorii, carti si software - 3D, care pot fi achizitionate direct de pe Amazon.
   
Imprimarea 3D, denumita si "additive manufacturing", este procesul de a lua un model digital (CAD) al unui obiect de orice formă, geometrie si crearea unei replici tridimensionale (3D) a obiectului solid. O imprimantă 3D foloseste "rapid prototyping", un proces de pre-productie, care permite producătorilor scalarea unui model de date, utilizând proiectarea asistată de calculator (CAD) sau software de modelare. Obiectul solid este creat folosind straturi de materiale, diferite, cum ar fi plastic, pulberi speciale sau metal, care formează o serie de sectiuni transversale. Procesul de aditivare îmbină în mod automat straturile alăturate pentru a crea obiectul. Folosind un filament de imprimare 3D, furnizate de obicei în diferite culori pe bobine, imprimanta 3D este capabila de a crea o extrudare neteda (fina), creând o formă, odata ce materialul vine prin diuza.

Imprimante 3D & Consumabile

   Frecvent utilizate în fabricare, prelucrare, autovehicule, constructii, aparatura medicala si industriile de arhitectura, imprimantele 3D sunt aplicate la o mare varietate de domenii. Educatia, ingineria, precum si profesionisti in bijuterii utilizează, de asemenea, acest procedeu.
   Producerea, în ambele zone: industrial si de la distanta, pot utiliza această tehnologie. De exemplu, dacă este necesară o noua masina, noile obiecte prelucrate pot începe să prindă contur în câteva minute. Economiile de material pot fi măsurate în material rezidual scăzut din timpul procesului de fabricatie.
   Comentariile asupra imprimantelor 3D pot fi o sursă de informatii pentru a ajuta consumatorii să selecteze si să cumpere masini de imprimare 3D. Unele dintre cele mai bune imprimante 3D sunt aprobate de Federal Communications Commission (FCC) si multi vin cu software de design sau proiectare CAD, scule de mana si filamente de imprimare. Unele imprimante 3D sunt furnizate cu un cablu USB si un cablu de alimentare. O imprimantă 3D poate veni cu un extruder dublu care utilizează două bobine de acrilonitril butadien stiren (ABS) sau alt tip de filament, sau cu un singur extruder care utilizează o bobină, cum ar fi imprimanta Dremel Idea Builder 3D Printer, pe care o recomand si asupra careia voi reveni cu un articol de prezentare.

   Parametrii de temperatura pot fi ajustati pentru performante optime ale extruderului.
   Fiecare imprimantă 3D are un volum construit, o grosime a stratului si diametrul diuzei, specificat. O imprimantă 3D poate avea, de asemenea, un "pad" (suport) de control multi-directional si ecran LCD de afisare caractere, de diverse dimensiuni. Amprenta la sol, inclusiv dimensiunile generale si greutatea sunt de asemenea luate în considerare în selectarea imprimantei 3D.
   Deasemeni puteti vedea si sectiunea de pe Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more dedicata domeniului 3D Printers & Supplies.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;