Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Doua optiuni DuPont™ Spallshield®, cu folie din plastic, pentru securizarea sticlei.

   DuPont™ Spallshield® compozit PVB / PET si Spallshield® CPET film dur de acoperire PET, ajuta sa opreasca imprastierea particulelor mici de sticlă (denumit "spall"), care pot apărea atunci când sticla conventională nu reuseste.


DuPont™ Spallshield® (Sursa imagine: DuPont)

   Traditional, compozitul DuPont ™ Spallshield® este o combinatie pre-asamblata de PVB, PET si un strat dur de acoperire, de obicei folosit în sticla securizată pentru “transport” sau aplicatii balistice, în cazul în care siguranta oamenilor este extrem de importanta. Adăugarea compozitului Spallshield® in timpul laminării, creste rezistenta de penetrare a unei anumite grosimi de sticlă si este, de asemenea, deosebit de utila în aplicatii de înaltă securitate.
   De asemenea, disponibil pentru aplicatii de protectie, DuPont ™ Spallshield® CPET este cu un singur component, o acoperire dura cu film PET, care poate fi folosita în combinatie cu PVB sau cu alte materiale de vitraj de înaltă securitate.
   Utilizarea Spallshield® film CPET permite producătorilor să adauge protectie securizata, durabila, pentru o gama larga de modele noi de sticle laminate.

   Sursa: DuPont.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;