Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Blog >

Blog 2014

   M-am gandit ca aceste pagini (dedicate noutatilor in domeniul maselor plastice interne si internationale) nu trebuie sa lipseasca din nici unul din siteurile care se respecta, aceastea reprezentand defapt tendintele viitoare si posibilitatea de a fi informati in timp util cu ultimele descoperiri in domeniul maselor plastice.
   Daca doriti sa primiti postarile de pe Blog direct pe email, puteti Subscrie in lista de email al Mase-Plastice.ro si primiti in plus, gratuit: carte/eBook si Newsletter Mase-Plastice.ro.
  
Pentru cei care vor sa studieze direct pe site postarile de pe Blog o pot face chiar aici. Deasemeni, daca doriti sa rasfoiti postari mai vechi, puteti accesa: Arhiva postarilor din anul: 2010, 2012, 2013, 2014.

Postari 2014

30.11.2014
   - MarkForged dezvolta imprimanta 3D pentru fibre de carbon, Kevlar® si fibra de sticla;
   Compania americana MarkForged spune ca imprimanta sa Mark One 3D este prima imrimanta 3D care permite inginerilor sa proiecteze si creeze piese compozite din fibre de carbon, Kevlar® si fibra de sticla, la biroul lor.
30.11.2014
   - Racheta de tenis imprimata 3D;
   Doi studenti italieni, Mario Coppola and Salvatore Gallo, care studiaza designul produsului la Rimini Academy of Fine Arts au proiectat o racheta de tenis prototip produsa folosind tehnologia de imprimare 3D cu material Windform XT 2.0.
30.11.2014
   - Greutate salvata cu materialele compozite termoplastice armate cu fibre;
   Cel mai recent exemplu pentru potentialul de economisire a greutatii de proiectare al hibridului Tepex, este un purtator de componente electronice (“infotainment”), fiind folosit pentru prima data în Audi A6.
30.11.2014
   - Lipire versatila pentru vehicule usoare;
   Materialele noi fac autovehicule, avioane si tot felul de alte lucruri mai usoare. Problema este ca multe dintre aceste materiale nu pot fi sudate.
30.11.2014
   - PLAPACK – un nou bioplastic;
   Dupa trei ani de dezvoltare, AIMPLAS si-a prezentat noul produs bioplastic flexibil, pregatit pentru sectoarele alimentar si textil.
30.11.2014
   - Poliamida rezistenta la temperaturi ridicate de la DSM;
   La Fakuma 2014, DSM a lansat urmatoarea generatie de poliamide rezistente la temperaturi mari, pentru aplicatii auto, în cazul în care temperaturile pot urca pana la 260 de grade Celsius.
30.11.2014
   - Ikea lanseaza noul scaun din polipropilena (PP) si fibra de sticla;
   Gigantul Ikea cu produse pentru casa, in scopul de a "democratiza" piata de mobilier prin producerea unui scaun de vanzare in masa, atat pentru casa cat si pentru locurile publice.
30.11.2014
   - Producatorii decoreaza Casa Alba pentru Sarbatori;
   În fiecare an, Casa Alba face un efort imens pentru a avea decoratiuni festive pentru vacanta de Craciun. Acest an nu va fi diferit, cu o singura exceptie - decoratiunile Obama vor include ornamente imprimate 3D - create de designeri.
29.10.2014
   - Noi orientari de reciclare lansate pentru tavile din PET.
   Un set de noi orientari acopera designul pentru reciclare al tavilor din PET a fost publicat de Plastics Recyclers Europe (PRE) – tradus Reciclatorii de Plastic din Europa, organismul cu sediul la Bruxelles.
29.10.2014
   - Orientari de reciclare publicate în SUA.
   Recomandari pentru a ghida industria ambalajelor cu privire la utilizarea de etichete tip maneca (banderola), o mutare conceputa pentru a ajuta la atenuarea impactului acestor etichete pentru reciclarea containerelor, au fost publicate in SUA.
29.10.2014
   - Banda transportoare modulara din plastic face transferuri la 90 de grade.
   Transportorul modular M5482 din plastic, cu role la partea superioara, este potrivit pentru ambalaje / materiale cu aplicatii manuale si conceput pentru transferuri la 90 de grade.
29.10.2014
   - Materialele plastice pot face aproape orice la locul de munca - chiar si al tau.
   Materiale plastice de inginerie devin mai dure, mai puternice si fac tot mai multe la locurile de munca. De fapt, ele schimba si evolueaza atat de repede ca e greu de tinut pasul cu tot ceea ce pot face.
29.10.2014
   - Filamentele pentru imprimare 3D sunt acum si din bioplastic armat cu lemn.
   Mai multe materiale bioplastice au intrat în lupta cu filamentele 3D pentru imprimat. Acestea sunt acid polilactic (PLA), formulari armate cu fibre de lemn sau bambus, si vor debuta la expozitia Composites Europe din7-9 octombrie din Germania.
29.10.2014
   - Incaltaminte pentru alergare.
   Specialistii in spuma celulara Trexel a furnizat producatorului de pantofi New Balance, cu platforma sa de tehnologie Mucell, dezvoltarea componentelor sale de pantofi de alergare.
29.10.2014
   - Meusburger prezinta noi dispozitive de finisare a suprafetelor la Fakuma.
   În urma solicitarilor clientilor, Meusburger, producator de frunte în domeniul pieselor de schimb standardizate, lanseaza o noua gama de dispozitive de finisare a suprafetelor, cuprinzand sisteme cu micro motor, lustruire, cu ultrasunete, unitati cu arbori flexibili si numeroase echipamente si scule cu aer si accesorii.
29.10.2014
   - Inovatii in PBT, poliamida, aditivi si poliuretani de la BASF, la Fakuma.
   Ultradur® pentru capsule subtiri si aromate de cafea(stanga sus), scaune de relaxare cu suprafata de poliamida Ultramid® SI (mijloc), .
22.10.2014
   - Procesatorii (de top) de materiale plastice din China au fost desemnati.
   China National Light Industry Council (CNLIC) a lansat topul sau anual de procesatori plastic.
12.09.2014
   - Circuitele electronice imprimate energizeaza ambalajele din carton.
   Vreti sa obtineti într-adevăr interesul consumatorilor la punctul de vânzare? Această inventie se referă la cresterea interesului la punctele de vânzare pentru produse cum ar fi un mic dejun de cereale într-un mod nou, cu cost eficient, printr-o ambalare care poate fi descrisa ca "electrizanta".
12.09.2014
   - Sidel modeleaza "sticla" de bere din plastic (PET) care sa arate ca sticla.
   La Eureka, Sidel Group a lansat ceea ce se numeste prima “sticla” de bere din PET, usoara si pasteurizabila din lume, cu o baza sub forma standard de "sampanie", nu cu o bază în formă de petaloid (petale) cu picioare.
12.09.2014
   - Arcurile din otel vor fi înlocuite cu unele din fibra de sticla - inovaţie Audi.
   Pentru a putea atinge cifre cât mai reduse a masei totale, Audi va introduce un nou set de arcuri pe modelele sale. Germanii vor renunţa la cele convenţionale, din oţel, în favoarea unora noi, din fibră de sticlă ranforsată cu polimeri (GFRP).
12.09.2014
   - TPE se simte bine pentru electronicele portabile.
   PolyOne GLS Thermoplastic Elastomers, divizia TPE al PolyOne, a anuntat că materialul său Versaflex CE 3620 îndeplineste toate cerintele de testare ISO 10993-10:2010 fara nici un semn de iritare a pielii. Aceste rezultate vor sprijini alegerile de design pentru un material usor de purtat in segmentul de electronice de larg consum.
12.09.2014
   - Design închidere fara scurgeri pentru întretinerea motorului.
   RPC Containers produce un ambalaj personalizat de bidon de cinci litri ulei pentru uleiurile Millers Oils oferind o închidere cu dozare nou proiectata, care permite uleiului să fie complet controlabil si să circule liber si usor.
12.09.2014
   - Imprimati 3D urmatoarea masa de sufragerie.
   BigRep tocmai a anuntat noua sa imprimanta 3D pe scară largă, BigRep ONE, care oferă un volum de lucru de 45 x 39 x 47 inch (1143 x 990 x 1194 mm) - care este suficient de mare pentru a produce prototipuri de dimensiuni mari cu mai multe elemente de mari dimensiuni, cum ar fi o întreagă masă de sufragerie.
12.09.2014
   - Imrimanta 3D cu lemn !
   Magie? Nu este! Puteti imprima 3D cu filamente de lemn, chiar acum, folosind o varietate de culori si diametre.
01.07.2014
   - APP Mase-Plastice.ro la aniversare 12 ani website.
   Cu prilejul aniversarii a 12 ani de la lansarea website-ului Mase-Plastice.ro (mai exact 22.07.2002), va este dedicata aceasta pagina
16.06.2014
   - Instrument de incălzire ultra-subtire pentru matrite de injectie.
   In viitor, filmul subtire de încălzire va permite pieselor din plastic sa fie produse cu o calitate mult îmbunătătită a suprafetei.
16.06.2014
   - Lego vrea ca toate piesele sa fie ecologice pană în 2030.
   
Lego a stabilit un obiectiv de a utiliza o răsină durabila în “cărămizile” sale pană în 2030, înlocuind ABS-ul, dar căutarea pentru aceasta alternativă nu va fi usoara ...
12.06.2014
   - Plasticul la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia - 2014.
   Si pentru ca ieri s-a dat startul acestei competitii, nu pot sa nu reamintesc cateva aspecte legate de utilizarea plasticului si la acesta competitie.
01.06.2014

  - 'Marea aventura Lego' – plasticul e fantastic.
   Astazi, de 1 Iunie, ziua copilului, v-as indemna sa vedeti filmul "Marea aventura Lego", titlu original 'The Lego Movie'.

27.05.2014   - Produse speciale Agfa – Cerneala Orgacon™.
   Bazata pe proprietatea sintezei particulelor si know-how a formulei, aceste cerneluri ofera printre cele mai mari volume de conductivitate la temperaturi joase de intarire, minimizând astfel cantitatea de cerneală necesară pentru a obtine o tintă de conductivitate.
27.05.2014   - Plasticul nu se opreste aici. Un nou tip de material foarte rezistent si reciclabil (reutilizabil);
   Materialul realizat de specialiştii de la Centrul Naţional de Cercetare Ştiinţifică din Paris, Franţa, poate fi folosit cu succes pentru fabricarea unor componente ale maşinilor ori ambarcaţiunilor, neputând fi zgâriat sau crăpat cu uşurinţă, datorită durităţii sale ridicate.
21.05.2014
  - Invitatie interviu/articol despre firma dumneavoastra.
   Mase-Plastice.ro invita companiile inscrise in sectiunea "Firme" la un scurt interviu/articol de promovare a activitatii sale.
07.05.2014
  - Descarcati gratuit Toolbar Mase-Plastice.ro.
   Pentru ca utilizatorii Mase-Plastice.ro sa fie mai aproape de noi si bine informati, la curent cu toate noutatile, stirile si articolele din domeniu, pot descarca Toolbar
05.05.2014
  - Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro.
   Subscrierea (inscrierea) cu Adresa de Email si optional cu Numele si Prenumele, Telefon (mobil), Firma (Compania) si Adresa Website
(personala sau firma (compania)), va inseamna mult pentru mine !
10.04.2014

  - Engel restructureaza Engel plus.
   Engel a reorganizat pachetele de service si platformele pentru proprietarii de masini de injectie, care sunt cunoscute în mod colectiv ca "Engel plus". Grupul spune că obiectivul modificărilor este de "a crea valoare adăugată pentru clienti si prin urmare de a îmbunătăti avantajul competitiv".

03.04.2014
  - Plastice.biz - Magazin "ALL IN ONE" de integrare pentru mai multi comercianti de tip B2C (business-to-consumer) / eCommerce & eBusiness / Shopping Virtual Mall;
    Plastice.biz este onorat sa va prezinte magazinul cu sortimentul cel mai divers de produse, articole, materiale, marfuri si echipamente de la cei mai importanti comercianti de pe internet, de la distribuitori online de top si/sau de la cele mai importante branduri.
02.04.2014
  - E-Plastic.ro - B2C (business-to-consumer), eCommerce & eBusiness sau Shopping Virtual Mall in domeniul maselor plastice si cauciuc;
    Scopul principal este de a facilita utilizatorilor si vizitatorilor, posibilitatea de a gasi si cumpara produse si articole din plastic si cauciuc, masini, echipamente, consumabile, piese si materiale cauciuc si mase plastice.
24.03.2014
   - Mouse ou (2EM=1E);
   Mouse de culoare alba sub forma de jumatate de ou (se vor vinde ambalate cate 2 bucati care formeaza un ou).
14.03.2014
  - Produse Mase-Plastice.ro actualizate: 3D printing, ...;
   Am actualizat sectiunea "PRODUSE" cu noi articole, sper de interes pentru dumneavoastra. Pe masura ce se vor aduna mai multe produse, ....
14.02.2014
  - Un web site cu adevarat ecologic !;
   Cum puteti avea si dumeavoastra un web site cu adevarat ecologic ?
   Raspuns: Foarte simplu: GAZDUIRE WEB ECOLOGICA ! 

29.01.2014

 - Actualizare varianta website pentru dispozitive mobile m.Mase-Plastice.ro;
   Statistica furnizata de Google Analytics pentru Mase-Plastice.ro in anul 2013, a aratat o crestere a numarului de utilizatori de pe dispozitive mobile, avand o pondere de 8,1 % din numarul total de 22.030 de utilizatori (vizitatori unici) ...

21.01.2014

 - LG G Flex - "primul smartphone cu adevarat curbat din lume" flexibil, inclusiv bateria si cu "autovindecare" la zgarieturi;
   Grupul LG din Coreea de Sud a prezentat la CES smartphonul LG G Flex cu lansare sigura pe piata in trimestrul I - 2014. El va fi adus in Romania si de Orange in luna Februarie. ...

   Alte informatii utile:
    - Preturile materiilor prime din domeniul maselor plastice puteti gasi pe: LME , PRW sau PTonline.com.
   Tocmai de accea voi cauta sa aduc la cunostinta specialistilor ultimele noutati de pe Internet, sursele de informatii fiind deja nume consacrate:

Tara - Magazin für Verpacken und Verkaufen - http://www.taraonline.ch
Kompack - http://www.packlist.at
Blow Molding Matters - http://www.blowmoldingmatters.com
British Plastics & Rubber - http://www.polymer-age.co.uk
Italiaimballaggio - Istituto Italiano Imballaggio - http://www.italiaimballaggio.it
SpecialChem - http://www.specialchem.com
Plastics Additives and Compounding magazine - http://www.addcomp.com
Plastics News International - http://www.plasticsnews.net
Global Sources - http://www.globalsources.com
Design News - http://www.manufacturing.net/dn
The Plastics Distributor and Fabricator - Your Industry Magazine and News Source - http://www.plasticsmag.com
PACKAGING DIGEST - http://www.packagingdigest.com
European Plastic Product Manufacturer magazine - http://www.eppm.com/x/
LexisNexis, a division of Reed Elsevier Inc. - http://www.polysort.com/news
si nu in ultimul rand:
Plastics.com
- Plastic News Daily | building plastics and polymers communities - http://www.plastics.com
...lista ramane deschisa...

si nu in ultimul rand voi prezenta noile produse scoase la rampa de companiile care activeaza in domeniul maselor plastice.
   Deasemeni astept cu interes orice semnal din partea producatorilor de mase plastice din Romania cu noutati in domeniu, pentru a le promova interesele.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;