Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home >

Blog

   M-am gandit ca aceste pagini (dedicate noutatilor in domeniul maselor plastice interne si internationale) nu trebuie sa lipseasca din nici unul din siteurile care se respecta, aceastea reprezentand defapt tendintele viitoare si posibilitatea de a fi informati in timp util cu ultimele descoperiri in domeniul maselor plastice.
   Daca doriti sa primiti postarile de pe Blog direct pe email, puteti Subscrie in lista de email al Mase-Plastice.ro si primiti in plus, gratuit: carte/eBook si Newsletter Mase-Plastice.ro.
  
Pentru cei care vor sa studieze direct pe site postarile de pe Blog o pot face chiar aici. Deasemeni, daca doriti sa rasfoiti postari mai vechi, puteti accesa: Arhiva postarilor din anul: 2010, 2012, 2013, 2014.

Postari 2014

30.11.2014
   - MarkForged dezvolta imprimanta 3D pentru fibre de carbon, Kevlar® si fibra de sticla;
   Compania americana MarkForged spune ca imprimanta sa Mark One 3D este prima imrimanta 3D care permite inginerilor sa proiecteze si creeze piese compozite din fibre de carbon, Kevlar® si fibra de sticla, la biroul lor.
30.11.2014
   - Racheta de tenis imprimata 3D;
   Doi studenti italieni, Mario Coppola and Salvatore Gallo, care studiaza designul produsului la Rimini Academy of Fine Arts au proiectat o racheta de tenis prototip produsa folosind tehnologia de imprimare 3D cu material Windform XT 2.0.
30.11.2014
   - Greutate salvata cu materialele compozite termoplastice armate cu fibre;
   Cel mai recent exemplu pentru potentialul de economisire a greutatii de proiectare al hibridului Tepex, este un purtator de componente electronice (“infotainment”), fiind folosit pentru prima data în Audi A6.
30.11.2014
   - Lipire versatila pentru vehicule usoare;
   Materialele noi fac autovehicule, avioane si tot felul de alte lucruri mai usoare. Problema este ca multe dintre aceste materiale nu pot fi sudate.
30.11.2014
   - PLAPACK – un nou bioplastic;
   Dupa trei ani de dezvoltare, AIMPLAS si-a prezentat noul produs bioplastic flexibil, pregatit pentru sectoarele alimentar si textil.
30.11.2014
   - Poliamida rezistenta la temperaturi ridicate de la DSM;
   La Fakuma 2014, DSM a lansat urmatoarea generatie de poliamide rezistente la temperaturi mari, pentru aplicatii auto, în cazul în care temperaturile pot urca pana la 260 de grade Celsius.
30.11.2014
   - Ikea lanseaza noul scaun din polipropilena (PP) si fibra de sticla;
   Gigantul Ikea cu produse pentru casa, in scopul de a "democratiza" piata de mobilier prin producerea unui scaun de vanzare in masa, atat pentru casa cat si pentru locurile publice.
30.11.2014
   - Producatorii decoreaza Casa Alba pentru Sarbatori;
   În fiecare an, Casa Alba face un efort imens pentru a avea decoratiuni festive pentru vacanta de Craciun. Acest an nu va fi diferit, cu o singura exceptie - decoratiunile Obama vor include ornamente imprimate 3D - create de designeri.
29.10.2014
   - Noi orientari de reciclare lansate pentru tavile din PET.
   Un set de noi orientari acopera designul pentru reciclare al tavilor din PET a fost publicat de Plastics Recyclers Europe (PRE) – tradus Reciclatorii de Plastic din Europa, organismul cu sediul la Bruxelles.
29.10.2014
   - Orientari de reciclare publicate în SUA.
   Recomandari pentru a ghida industria ambalajelor cu privire la utilizarea de etichete tip maneca (banderola), o mutare conceputa pentru a ajuta la atenuarea impactului acestor etichete pentru reciclarea containerelor, au fost publicate in SUA.
29.10.2014
   - Banda transportoare modulara din plastic face transferuri la 90 de grade.
   Transportorul modular M5482 din plastic, cu role la partea superioara, este potrivit pentru ambalaje / materiale cu aplicatii manuale si conceput pentru transferuri la 90 de grade.
29.10.2014
   - Materialele plastice pot face aproape orice la locul de munca - chiar si al tau.
   Materiale plastice de inginerie devin mai dure, mai puternice si fac tot mai multe la locurile de munca. De fapt, ele schimba si evolueaza atat de repede ca e greu de tinut pasul cu tot ceea ce pot face.
29.10.2014
   - Filamentele pentru imprimare 3D sunt acum si din bioplastic armat cu lemn.
   Mai multe materiale bioplastice au intrat în lupta cu filamentele 3D pentru imprimat. Acestea sunt acid polilactic (PLA), formulari armate cu fibre de lemn sau bambus, si vor debuta la expozitia Composites Europe din7-9 octombrie din Germania.
29.10.2014
   - Incaltaminte pentru alergare.
   Specialistii in spuma celulara Trexel a furnizat producatorului de pantofi New Balance, cu platforma sa de tehnologie Mucell, dezvoltarea componentelor sale de pantofi de alergare.
29.10.2014
   - Meusburger prezinta noi dispozitive de finisare a suprafetelor la Fakuma.
   În urma solicitarilor clientilor, Meusburger, producator de frunte în domeniul pieselor de schimb standardizate, lanseaza o noua gama de dispozitive de finisare a suprafetelor, cuprinzand sisteme cu micro motor, lustruire, cu ultrasunete, unitati cu arbori flexibili si numeroase echipamente si scule cu aer si accesorii.
29.10.2014
   - Inovatii in PBT, poliamida, aditivi si poliuretani de la BASF, la Fakuma.
   Ultradur® pentru capsule subtiri si aromate de cafea(stanga sus), scaune de relaxare cu suprafata de poliamida Ultramid® SI (mijloc), .
22.10.2014
   - Procesatorii (de top) de materiale plastice din China au fost desemnati.
   China National Light Industry Council (CNLIC) a lansat topul sau anual de procesatori plastic.
12.09.2014
   - Circuitele electronice imprimate energizeaza ambalajele din carton.
   Vreti sa obtineti într-adevăr interesul consumatorilor la punctul de vânzare? Această inventie se referă la cresterea interesului la punctele de vânzare pentru produse cum ar fi un mic dejun de cereale într-un mod nou, cu cost eficient, printr-o ambalare care poate fi descrisa ca "electrizanta".
12.09.2014
   - Sidel modeleaza "sticla" de bere din plastic (PET) care sa arate ca sticla.
   La Eureka, Sidel Group a lansat ceea ce se numeste prima “sticla” de bere din PET, usoara si pasteurizabila din lume, cu o baza sub forma standard de "sampanie", nu cu o bază în formă de petaloid (petale) cu picioare.
12.09.2014
   - Arcurile din otel vor fi înlocuite cu unele din fibra de sticla - inovaţie Audi.
   Pentru a putea atinge cifre cât mai reduse a masei totale, Audi va introduce un nou set de arcuri pe modelele sale. Germanii vor renunţa la cele convenţionale, din oţel, în favoarea unora noi, din fibră de sticlă ranforsată cu polimeri (GFRP).
12.09.2014
   - TPE se simte bine pentru electronicele portabile.
   PolyOne GLS Thermoplastic Elastomers, divizia TPE al PolyOne, a anuntat că materialul său Versaflex CE 3620 îndeplineste toate cerintele de testare ISO 10993-10:2010 fara nici un semn de iritare a pielii. Aceste rezultate vor sprijini alegerile de design pentru un material usor de purtat in segmentul de electronice de larg consum.
12.09.2014
   - Design închidere fara scurgeri pentru întretinerea motorului.
   RPC Containers produce un ambalaj personalizat de bidon de cinci litri ulei pentru uleiurile Millers Oils oferind o închidere cu dozare nou proiectata, care permite uleiului să fie complet controlabil si să circule liber si usor.
12.09.2014
   - Imprimati 3D urmatoarea masa de sufragerie.
   BigRep tocmai a anuntat noua sa imprimanta 3D pe scară largă, BigRep ONE, care oferă un volum de lucru de 45 x 39 x 47 inch (1143 x 990 x 1194 mm) - care este suficient de mare pentru a produce prototipuri de dimensiuni mari cu mai multe elemente de mari dimensiuni, cum ar fi o întreagă masă de sufragerie.
12.09.2014
   - Imrimanta 3D cu lemn !
   Magie? Nu este! Puteti imprima 3D cu filamente de lemn, chiar acum, folosind o varietate de culori si diametre.
01.07.2014
   - APP Mase-Plastice.ro la aniversare 12 ani website.
   Cu prilejul aniversarii a 12 ani de la lansarea website-ului Mase-Plastice.ro (mai exact 22.07.2002), va este dedicata aceasta pagina ...
16.06.2014
   - Instrument de incălzire ultra-subtire pentru matrite de injectie.
   In viitor, filmul subtire de încălzire va permite pieselor din plastic sa fie produse cu o calitate mult îmbunătătită a suprafetei.
16.06.2014
   - Lego vrea ca toate piesele sa fie ecologice pană în 2030.
   
Lego a stabilit un obiectiv de a utiliza o răsină durabila în “cărămizile” sale pană în 2030, înlocuind ABS-ul, dar căutarea pentru aceasta alternativă nu va fi usoara ...
12.06.2014
   - Plasticul la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia - 2014.
   Si pentru ca ieri s-a dat startul acestei competitii, nu pot sa nu reamintesc cateva aspecte legate de utilizarea plasticului si la acesta competitie.
01.06.2014

  - 'Marea aventura Lego' – plasticul e fantastic.
   Astazi, de 1 Iunie, ziua copilului, v-as indemna sa vedeti filmul "Marea aventura Lego", titlu original 'The Lego Movie'.

27.05.2014   - Produse speciale Agfa – Cerneala Orgacon™.
  Bazata pe proprietatea sintezei particulelor si know-how a formulei, aceste cerneluri ofera printre cele mai mari volume de conductivitate la temperaturi joase de intarire, minimizând astfel cantitatea de cerneală necesară pentru a obtine o tintă de conductivitate.
27.05.2014   - Plasticul nu se opreste aici. Un nou tip de material foarte rezistent si reciclabil (reutilizabil);
   Materialul realizat de specialiştii de la Centrul Naţional de Cercetare Ştiinţifică din Paris, Franţa, poate fi folosit cu succes pentru fabricarea unor componente ale maşinilor ori ambarcaţiunilor, neputând fi zgâriat sau crăpat cu uşurinţă, datorită durităţii sale ridicate.
21.05.2014
  - Invitatie interviu/articol despre firma dumneavoastra.
   Mase-Plastice.ro invita companiile inscrise in sectiunea "Firme" la un scurt interviu/articol de promovare a activitatii sale.
07.05.2014
  - Descarcati gratuit Toolbar Mase-Plastice.ro.
   Pentru ca utilizatorii Mase-Plastice.ro sa fie mai aproape de noi si bine informati, la curent cu toate noutatile, stirile si articolele din domeniu, pot descarca Toolbar
05.05.2014
  - Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro.
   Subscrierea (inscrierea) cu Adresa de Email si optional cu Numele si Prenumele, Telefon (mobil), Firma (Compania) si Adresa Website
(personala sau firma (compania)), va inseamna mult pentru mine !
10.04.2014

  - Engel restructureaza Engel plus.
   Engel a reorganizat pachetele de service si platformele pentru proprietarii de masini de injectie, care sunt cunoscute în mod colectiv ca "Engel plus". Grupul spune că obiectivul modificărilor este de "a crea valoare adăugată pentru clienti si prin urmare de a îmbunătăti avantajul competitiv".

03.04.2014
  - Plastice.biz - Magazin "ALL IN ONE" de integrare pentru mai multi comercianti de tip B2C (business-to-consumer) / eCommerce & eBusiness / Shopping Virtual Mall;
    Plastice.biz este onorat sa va prezinte magazinul cu sortimentul cel mai divers de produse, articole, materiale, marfuri si echipamente de la cei mai importanti comercianti de pe internet, de la distribuitori online de top si/sau de la cele mai importante branduri.
02.04.2014
  - E-Plastic.ro - B2C (business-to-consumer), eCommerce & eBusiness sau Shopping Virtual Mall in domeniul maselor plastice si cauciuc;
    Scopul principal este de a facilita utilizatorilor si vizitatorilor, posibilitatea de a gasi si cumpara produse si articole din plastic si cauciuc, masini, echipamente, consumabile, piese si materiale cauciuc si mase plastice.
24.03.2014
   - Mouse ou (2EM=1E);
   Mouse de culoare alba sub forma de jumatate de ou (se vor vinde ambalate cate 2 bucati care formeaza un ou).
14.03.2014
  - Produse Mase-Plastice.ro actualizate: 3D printing, ...;
   Am actualizat sectiunea "PRODUSE" cu noi articole, sper de interes pentru dumneavoastra. Pe masura ce se vor aduna mai multe produse, ....
14.02.2014
  - Un web site cu adevarat ecologic !;
   Cum puteti avea si dumeavoastra un web site cu adevarat ecologic ?
   Raspuns: Foarte simplu: GAZDUIRE WEB ECOLOGICA ! 

29.01.2014

 - Actualizare varianta website pentru dispozitive mobile m.Mase-Plastice.ro;
   Statistica furnizata de Google Analytics pentru Mase-Plastice.ro in anul 2013, a aratat o crestere a numarului de utilizatori de pe dispozitive mobile, avand o pondere de 8,1 % din numarul total de 22.030 de utilizatori (vizitatori unici) ...

21.01.2014

 - LG G Flex - "primul smartphone cu adevarat curbat din lume" flexibil, inclusiv bateria si cu "autovindecare" la zgarieturi;
   Grupul LG din Coreea de Sud a prezentat la CES smartphonul LG G Flex cu lansare sigura pe piata in trimestrul I - 2014. El va fi adus in Romania si de Orange in luna Februarie.

Postari 2013

17.10.2013

 - Volkswagen a usurat motoarele diesel noi;
   DSM impreuna cu componente auto de specialitate KACO, a dezvoltat un capac pentru arborele cotit, usor, care utilizeaza DSM EcoPaXX, poliamida 410, pe baza bio, pentru cea mai recenta linie de motoare diesel dezvoltata de Grupul Volkswagen.

17.10.2013

 - X-Rite Pantone investeste in clienti cu "World of Plastics";
   X-Rite Pantone, cel mai mare designer si producator de sisteme de management si comunicare a culorii, din lume, a transferat investitia dintr-o expozitie majora de materiale plastice in beneficii directe pentru clienti si parteneri, conversie de timp si de bani care ar fi fost petrecuta la spectacol, direct in invatamant gratuit, promotii de produse exclusive si verificari ale eficientei fluxului de lucru.

17.10.2013

 - Granularea sub apa in varianta de laborator intra pe piata;
   Grupul austriac Econ GmbH , un producator de periferice de extrudare, sisteme de granulare, in special sub apa, uscatoare de granule, schimbatoare de ecrane (filtre) si cuptoare de piroliza va lansa o noua versiune de laborator a sistemului de granulare sub apa
.
17.10.2013
 - Legaturi cu carlig pentru cabluri si legaturi pentru cabluri auto-clipsabile patentate PEM;
   Legaturile cu carlig pentru cabluri si/sau auto-clipsabile patentate PEM de la PennEngineering (Danboro, PA) raman fixate in locul unde sunt instalate pentru a oferi puncte de fixare permanente pentru cabluri de montaj si cabluri din interiorul sasiului electronicelor sau carcaselor.
01.10.2013
 - K 2013 - Invitatie la Targul si Expozitia Internationala #1 din industria de mase plastice si cauciuc;
   Cu peste 3.000 de expozanti, K in 2013 va fi din nou de necontestat nava amiral a industriei si prin urmare, ideal pentru afaceri si platforma de contact pentru idei inspirate si decizii de perspectiva.
27.09.2013
 - ENGEL | e-Calc App - un instrument complet pentru fiecare masina de injectie;
   ENGEL lanseaza o noua era de servicii cu e-Calc. Cu acest instrument se poate calcula foarte usor cursa pentru volum, presiunea de umplere, forta de inchidere, timpul de racire si viteza snecului.
25.09.2013
 - Maner usa "Chains";
   In al doilea proiect prezentat este vorba despre designul unui maner de usa (care a fost si tema concursului: "Hands on door handles" organizat de designboom în colaborare cu COLOMBO DESIGN, in anul 2011).
11.09.2013
 - Ceas Honey B;
  In primul proiect prezentat este vorba despre designul unui ceas al firmei Breil (care a fost si tema concursului: Design Time Breil gazduit de firma Breil si organizat de designboom in colaborare cu binda italia, in anul 2011.
02.09.2013
 - Garnier dezvolta borcane izbitoare pentru noi produse de ingrijire a parului;
   Borcanul proiectat de Garnier, furnizat de catre RPC Bramlage-Wiko SUA, creeaza un aspect modern, pe raft, cu o forma unghiulara izbitoare, completate de etichete colorate.
02.09.2013
 - Piata plasticelor din industria de automobile - Analiza Industriei Globale, dimensiune, share, crestere, tendinte si previziuni, 2012 – 2018;
   Transparency Market Research publica noul: "Piata materiale plastice din automobile dupa produse (ABS, PP, PU, PVC, PE, PC, PMMA , PA).
02.09.2013
 - O varianta a Apple iPhone 5 va beneficia de o carcasa de plastic ?
   Zvonuri din lumea tehnologiei legate de urmatoarea generatie iPhone, asteapta acum o varianta a Apple iPhone 5 care va beneficia de o carcasa de plastic.
02.09.2013
 - Actualizare Brevet ambalaj: Capac (dop) bauturi, rabatabil (in suspensie)
   Inventatorul Kirby Kendall reaminteste ca, dupa ce a citit ca capacele de sticle aruncate pot fi ingerate de vietatile marine, el a decis sa creeze un capac de sticla cu balamale (rabatabil (in suspensie)) cu o abordare design-pentru-productie.
02.09.2013
 - Fii creativ cu sticle vechi de Coca-Cola din plastic;
   Coca-Cola Enterprises (CCE) a demarat o initiativa durabila lunga de sase saptamani, "‘Don’t Waste. Create’", conceputa pentru a stimula reutilizarea si reciclarea sticlelor de plastic post-consum care contin produsele sale.
02.09.2013
 - Raport nou de la MarketsandMarkets despre Piata plasticelor pentru autoturisme;
   Piata plasticelor pentru autoturisme (plastic si compozite plastic), va valora 46.112 milioane de dolari pana in 2018.
02.09.2013
 - Rezumatul ghidurilor de proiectare (design) reciclare a fost dezvaluit
   Asociatia de Reciclare Plastic Postconsum (APPR - Association of Postconsumer Plastic Recyclers), organizatia de conducere a comertului care reprezinta industria de reciclare a materialelor plastice in America de Nord, a publicat o versiune rezumat al ghidurilor de proiectare reciclare pentru ambalaje si containere.
02.09.2013
 - 3 secrete de proiectare jucarii, de la LeapFrog si Ideo
   Se pare ca o jucarie - o camera plina de culoare, compacta, este tocmai potrivita pentru un copil in varsta de trei la sase.
02.09.2013
 - Invitatii de participare la concurs, pentru premiu "Cel mai bun produs din plastic reciclat"
   EPRO - European Association of Plastics Recycling and Recovery Organisations (Asociatia Europeana pentru Organizatiile de Reciclare si Recuperare Plastica solicita intrari pentru competitia anuala "Cel mai bun produs din plastic reciclat".
02.09.2013
 - Fanuc demonstreaza cu masini Roboshot la K 2013
   Fanuc Robomachine Germania va expune trei dintre masinile sale de injectie electrice Roboshot la K 2013, toate proiectate pentru consum redus de energie.
28.08.2013
 - Umbrela din PP (integral) se deschide pentru afaceri.
   Producatorii unei umbrele reciclabile, realizata in intregime din PP, si-au asigurat fondurile necesare pentru a aduce produsul in productia de masa.
28.08.2013
 - Nike lanseaza o noua aplicatie pentru a ajuta designerii sa aleaga materialele verzi.
   Care material este mai prietenos cu mediul: bumbac, matase, matase artificiala, viscoza sau plastic (PP, poliester reciclat, ...)?
28.08.2013
 - Redesignul sticlei Something Natural reactionează la feedback-ul social media.
   Apa minerala cu arome, toate naturale, Something Natural, rebranduit cu un nou design si un accent clar pe consumatorii de sex feminin.
28.08.2013
 - Stati jos si ganditi despre reciclarea plasticului.
   Mobilier stradal pentru terasa de pe acoperis la Festivalul International Manchester (MIF - Manchester International Festival) a fost proiectat folosind Stokbord - placa de plastic reciclat ...
28.08.2013
 - RPC ofera inlocuirea dozei de aluminiu.
   RPC Containers Corby a lansat o alternativa de plastic pentru doza de aluminiu traditionala. Containerul de 380ml Apollo combina greutatea redusa si durata de viata extinsa.
28.08.2013
 - Masina manuala de turnare prin injectie.
   Imprimantele 3D nu sunt singurele modalitati pentru cei care doresc sa faca mici cantitati de piese din plastic, la domiciliu.
28.08.2013
 - DuPont face baia de ulei de camioane mai usoara.
   DuPont Polimeri de Performanta a ajutat sa produca o baie mare de ulei la camion, care este pe jumatate la fel de usor ca unul facut din aluminiu.
28.08.2013
 - Tendinta spre tablete.
   Digitizarea informatiilor de productie si tinerea lor la indemana, sau si mai bine inca, in mana, ajuta productivitatea si eficienta in fabricile de ambalare.
27.06.2013
 - Noutati de la DuPont - Iunie 2013.
   - Stati confortabil datorită stiintei materialelor durabile si colaborarea cu DuPont;
   - Tampoanele din DuPont™ Hytrel®, tin calea ferata pe pista.;
   - Inovatie pentru biciclete pe calea succesului;
   - Cum dispozitivele portabile faca fata rigorilor vietii moderne;
27.06.2013
 - Plastic anti-reflexie inspirat de ochii de molii.
   
Cercetatorii de la A*STAR's Institutului de Cercetare si Ingineria Materialelor (IMRE - Institute of Materials Research and Engineering) si partenerii lor comerciali au dezvoltat un nou material plastic, care sa reflecte doar 0.09 - 0.2% din lumina vizibila.
18.06.2013
 - O casa facuta din deseuri de plastic.
   Reciclarea materialelor plastice este un subiect fierbinte cu publicul larg. De aceasta data va prezint o casa - dar nu asa cum o stim.
17.06.2013
 - Ambalarea vinului la butoi, reinventata.
   Vinocopia Barrel este noul sistem de butoi de vin, care ofera îmbunatatiri semnificative fata de alternativele, în care se folosesc insertii de plastic înlocuibile si reciclabile, care sa tina vinurile sale în butoaie frumoase, autentice, lucrate manual.
17.06.2013
 - Tehnologie unica de autoidentificare.
   Colorbit este o tehnologie bazata pe identificarea automata de culoare, dezvoltata de catre B-Core Inc din Tokyo.
09.06.2013
 - Retea sociala pentru imprimante 3D.
   
Industria de imprimare 3D pare a fi lua avant destul de repede. Mai multe persoane sunt în cautarea de proiectare, prototipuri si imprimarea propriilor produse din confortul propriei lor case sau de la serviciu.
15.05.2013
 - Placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email pentru suport numar înmatriculare auto-moto (automotive).
   Suport numar înmatriculare (placa de baza) cu: placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email (Ex.: @yahoo.com, @gmail.com, @hotmail.com, etc, sau chiar ID Skype), text mono-/multi color.
13.05.2013
 - Primul suport de motor din plastic, o facilitate la Mercedes GL Class.
    
Daimler a instalat ceea ce a sustinut ca este primul (din lume) suport de motor din plastic, pentru motorul diesel cu sase cilindri utilizat în noul Mercedes GL Class.
04.03.2013
 - Janta hibrid aluminiu-plastic care stimuleaza MPG.
   O janta din aluminiu si plastic conceputa pentru a se potrivi la MyFord Focus SE 2012 a demonstrat o crestere pe autostrada de 1.1 MPG, cu teste la terti, în comparatie cu janta masinii de productie standard.
27.02.2013
 - Stilou imprimare 3D cu plastic.
   
 Kickstarter este o platforma de finantare (lansata in 2009 !) pentru proiecte de creatie. Ceea ce este de remarcat ar fi faptul aplicantii vor pastra dreptul de proprietate 100% din munca, ...

Postari 2012

23.11.2012
 - Magazin on-line Mase-Plastice.ro
   
Multe din firmele din Romania (Flanco, Domo, eMAG, PC Garage, PC Fun, Koyos.ro, F64, Automarket, evz.ro, etc ) au venit in intampinarea Black Friday
26.09.2012
 - Plastic si ... Google.
   Da, am zis in sfarsit si asta. Dupa o prezenta pe Internet de mai bine de 10 ani (mai exact din 2002) cu   ...
23.08.2012
 - ...doar un singur cuvant...PLASTIC...
   ...doar un singur cuvant...PLASTIC... : http://youtu.be/N5b_q4YHoes  ...
10.08.2012
 - 3D-Printed "Magic Arms"
   Un exemplu de ce poate realiza o imprimanta 3D ... cu plastic !!!: http://youtu.be/WoZ2BgPVtA0  ...
06.08.2012
 - Aplicatii pentru PLASTIC pe mobil.
   
Idea a venit in urma articolului precedent si am cautat aplicatii specifice pentru plastic ...
06.08.2012
 - PLASTIC - aplicatii pentru ingineri, pe mobil.
   Idea a venit in urma articolelor: „11 Top iPad Engineering Apps”, „IMSI/Design Has Foundation for Mobile CAD” ...
24.07.2012
 - Teme de culoare Clariant pentru 2013.
   Firma elveþiana Clariant de aditivi, coloranti ºi masterbatch a lansat ColorForward 2013, al saptelea ghid de culori ...
23.07.2012
 - Certificare EU pentru reciclare plastic.
   Convertorii de materiale plastice din Europa, reciclatorii si colectorii au convenit o certificare la nivelul UE ...
12.07.2012
 - Culoarea plasticului in 2012.
   Ca o continuare a articolului „Culoarea plasticului”, revin acum cu mentionarea culorii pentru anul curent ...
06.07.2012
 - PLASTIC - expozitii, targuri, conferinte/congrese 2012.
   Am actualizat pagina”Expozitii”unde puteti gasi informatii (perioada/denumire/oras/tara/locul desfasurarii) ...
27.06.2012
 - DESIGN PLASTIC –1
   Astfel se intituleaza noua serie de articole dedicate DESIGNului produselor din PLASTIC. Asa cum arata si definitia cuvantului „design”...
22.06.2012
 - Doza din plastic (PET) nu din Aluminiu.
   DA. Este posibil. Compania 4PACK GmbH au patentat CrazyCan, doza din plastic (PET) cu sistem de redeschidere/reinchidere ...
21.06.2012
 - Plasticul conduce spre "auto" mai usoare. - 2
   Continuand seria "Plasticul conduce spre "auto" mai usoare", astazi va prezint alte cateva realizari importante, dupa cum ...
20.06.2012
 - Janta / jante din plastic - Plasticul conduce spre "auto" mai usoare. - 1
   Chiar daca nu este o stire de ultima ora, voi prezenta un material care se doreste a fi primul din seria: Plasticul conduce spre "auto" ...

Postari 2010

15.06.2010
 - O sa va placa –Sainsbury vrea mai multe Jugit.
   Compania Sainsbury a reluat reutilizarea Jugit pentru lapte in toate magazinele din Anglia urmand o incercare de succes si ambalaj rigid ...
14.06.2010
 - Pod de cale ferata din material plastic reciclat.
   Axion instaleaza primul pod de cale ferata din material plastic reciclat la Fort Eustis, Virginia. ...
14.06.2010
 - Solutii de fixare Sherex.
   Tehnologie inovatoare de plutire a piulitei si ajustare pentru o multime de tolerante care îmbunatateste si servisabilitatea. Asigura atasare ...
14.06.2010
 - Motorul Chevrolet Cruze 2011 va utiliza filtru de ulei Eco-friendly.
   Chevrolet Cruze 2011 va pune la dispozitie filtrul de ulei cu reciclare usoara. Motoarele de 1.4L Ecotec turbo si 1.8L cu patru ...
17.05.2010
 - Culoarea plasticului.
   Culoarea este proprietatea perceptuala vizuala a oamenilor si poate fi categorisita traditional in: rosu, portocaliu, galben, verde,
06.05.2010
 - Imprimanta 3D de birou in Romania !
   Pe data de 20.04.2010 am postat un articol intitulat sugestiv „HP ia imprimanta 3D în birou”in care anuntam ca HP a lansat prima ...
20.04.2010
 - HP ia imprimanta 3D în birou
   HP a lansat prima sa imprimanta 3D cu dorinta de a exploata potentialul de piata pentru modele si prototipuri, sa creasca prin plasarea ...
20.04.2010
 - Consultanta pentru a sprijini activitatea de M&A din Europa de Est.
   Fuziuni si achizitii (abreviat M & A - Mergers & Acquisitions) - se refera la aspectul strategiei corporative, corporate finance si ...
14.04.2010
 - Nu puteti bate Q Drum.
   Titlul articolui contine un produs precum si o provocare pentru noi idei de produse. Q Drum este recipientul pentru apa "rolabil" pentru ...
14.04.2010
 - Puterea de reciclare pozitiva.
   Când reciclati sticle PET si doze Al în acest sistem suedez, puteti primi inapoi un cupon de valoare pentru cumparaturi sau puteti face ...
13.04.2010
 - Axion da plasticelor reciclate o lovitura "de cafeina".
   Mese si scaune facute cu cafea reziduala de la cappuccino, experienta la un nivel cu totul nou, datorita unui polimer unic cu aroma de ...
18.03.2010
 - Noutati pe Mase-Plastice.RO.
   Am actualizat sectiunea Noutati cu noi informatii. Dintre acestea enumar: - preturi materie prima din domeniul ... >> mai multe informatii <<
12.03.2010
 - Reducere in domeniul mase plastice. 3R –Reducere –Refolosire - Reciclare
   Am introdus o noua pagina in sectiunea Reciclare intitulata sugestiv Reducere, care sper sa contribuie la educatia pentru cei 3R –...
12.03.2010
 - Refoflosire in domeniul mase plastice. 3R –Reducere –Refolosire - Reciclare
Am introdus o noua pagina in sectiunea Reciclare intitulata sugestiv Refolosire, care sper sa contribuie la educatia pentru cei 3R –...
06.03.2010
 - Cea mai tare veste: drumuri din plastic !
   Inainte de a lansa romanii Dacia Duster ca o alternativa la gropile din Romania, de mai bine de cinci ani, indienii deja fac strazile din plastic ...
28.02.2010
 - Casa, dulce casa , din deseuri de plastic, in Argentina.
   Deoarece a fost/este/va fi weekend (depinde cand veti citi „stirea”), sa ne mai inveselim un pic si sa vedem ca mintile inventive gasesc ...
27.02.2010
 - Plasticul reciclat ”plywood”poate schimba fata santierelor de constructii.
   „Ecosheet”este fabricat din deseuri mixte de plastic reciclat si este în sine 100 la suta reciclabil, la sfârsitul duratei de viata, a fost ...
27.02.2010
 - Case modulare facute din plastic reciclat
   De curand am aflat vestea ca o companie din Tara Galilor, Affresol, a dezvoltat tehnologia pentru a construi case la un pret ...
26.02.2010
 - Toolbar - bara de instrumente www.mase-plastice.ro
   Am creat special pentru comunitatea maselor plastice, o bara de instrumente (toolbar) pe care o puteti downloda de la "adresa" Toolbar ...
08.02.2010
 - Expozitii, Targuri & Conferinte in domeniul maselor plastice
   Pentru cei care nu s-au hotarat inca la ce expozitie, targ sau conferinta din domeniul maselor plastice ...
05.02.2010
 - GRATUIT –Brevet de inventie
   Cu prilejul implinirii a 7 ani de la lansare (27.07.2002), portalul web http://www.mase-plastice.ro/ ofera gratuit tuturor membrilor, clientilor ...
05.02.2010
 - Actualizare pagina „Jobs”.
   Actualizare pagina „Jobs”in care va prezint o lista de site-uri care se ocupa cu recrutarea personalului. Tot aici, ofer ...
04.05.2010
 - A doua metoda de identificare plastic (simbol reciclare 1, 2, 3, 4, 5, 6)
   Am actualizat la pagina: http://www.mase-plastice.ro/reciclare/reciclare.html a doua metoda de identificare ...
04.05.2010
 - Prima metoda de identificare plastic (simbol reciclare 1, 2, 3, 4, 5, 6)
Am actualizat la pagina: http://www.mase-plastice.ro/reciclare/reciclare.html Prima metoda ...

   Alte informatii utile:
    - Preturile materiilor prime din domeniul maselor plastice puteti gasi pe: LME , PRW sau PTonline.com.
   Tocmai de accea voi cauta sa aduc la cunostinta specialistilor ultimele noutati de pe Internet, sursele de informatii fiind deja nume consacrate:

Tara - Magazin für Verpacken und Verkaufen - http://www.taraonline.ch
Kompack - http://www.packlist.at
Blow Molding Matters - http://www.blowmoldingmatters.com
British Plastics & Rubber - http://www.polymer-age.co.uk
Italiaimballaggio - Istituto Italiano Imballaggio - http://www.italiaimballaggio.it
SpecialChem - http://www.specialchem.com
Plastics Additives and Compounding magazine - http://www.addcomp.com
Plastics News International - http://www.plasticsnews.net
Global Sources - http://www.globalsources.com
Design News - http://www.manufacturing.net/dn
The Plastics Distributor and Fabricator - Your Industry Magazine and News Source - http://www.plasticsmag.com
PACKAGING DIGEST - http://www.packagingdigest.com
European Plastic Product Manufacturer magazine - http://www.eppm.com/x/
LexisNexis, a division of Reed Elsevier Inc. - http://www.polysort.com/news
si nu in ultimul rand:
Plastics.com
- Plastic News Daily | building plastics and polymers communities - http://www.plastics.com
...lista ramane deschisa...

si nu in ultimul rand voi prezenta noile produse scoase la rampa de companiile care activeaza in domeniul maselor plastice.
   Deasemeni astept cu interes orice semnal din partea producatorilor de mase plastice din Romania cu noutati in domeniu, pentru a le promova interesele.
   Acest blog va beneficia de promovare specifica pe urmatoarele directoare:

Online Marketing
Add blog to our blog directory
HQ Business Blogs
 
 
 
 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;