Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro

> Home > Idei > Proiect pe Indiegogo: 3D Gifts Cards - Container. Portofel. Ambalaj. Rigla ...

3D GIFTS CARDS - Container. Portofel. Ambalaj. Rigla ...

   Am vrut sa fac un produs de care sa fiu mândru, sa le arat si sa le fac cadou tuturor prietenilor mei, celor care au contribuit si nu în ultimul rând utilizatorilor si viitorilor clienti.
   Acesta este motivul pentru care am venit cu aceasta idee, 3D GIFTS CARDS, în acelasi timp, inclusiv (dar fara a se limita la): Container, Portofel, Ambalaj, Rigla si fiind el insusi un Card Cadou !

3D Gifts Cards: Container, Portofel, Ambalaj, Rigla, ... & Card Cadou !

   "Transcrierea Animatiei" ;)

   Sunt obsedat de perfectionarea acestui design si de a face un produs unic pentru clientii mei si de proiectare cu nevoile oamenilor in minte. Utilizatorii merita produse care sunt durabile, functionale si la preturi accesibile. Dimensiunile produsului 3D GIFTS CARDS sunt reduse pentru a ocupa spatiu minim, in timp ce ofera caracteristici functionale si de rezistenta.
   De asemenea, doresc sa ma asigur ca producerea 3D GIFTS CARDS este preocupata de mediu, astfel încât componentele sunt 100% reciclabile si în acelasi timp, incluzând (dar fara a se limita la):
   - Suport pentru: chei, monezi, baterii (ceas, micro, miniatura, CR / LR / SR / SG / AG / BR) tip moneda.
   - Container cu locasuri/buzunare pentru elemente hardware si/sau electrice: Carduri de date, dispozitive de stocare date, "chip-uri", baterie (ceas, micro, miniatura) tip moneda.
   - Portofel pentru: carduri de date, dispozitive de stocare date, Adaptoare, Cititoare, Extendere..
   - Ambalaj (cu clapeta (clamshell), blister)pentru produse, cum ar fi jucarii, elemente hardware si/sau electrice si electronice.
   - Rigla gradata (în mm si inch), cu gauri de 4 si 5 mm diametru si cu "EURO-punch" sau de alte tipuri de gauri, devine astfel un instrument de desen, la indemana oricand.
   Începeti sa utilizati acest produs cu aspect frumos, unic si util, pe care sa il folositi ani de zile.
   Eu va dau 3D GIFTS CARDS si aveti de pus doar o banda de fixare elastica (din plastic (TPE, silicon, ...), cauciuc sau material textil) sau un "clips" pentru bani !

3D Gifts Cards: fata
3D Gifts Cards: spate

   De ce 3D GIFTS CARDS ?

   De exemplu, pentru cel mai bun portofel de carduri si/sau de bani este necesara doar o banda de fixare elastica (mai lata) sau un "clips" pentru bani. PUNCT!
   Pentru o utilizare mult mai extinsa, de transport zi de zi, Suport, Container, Portofel, Ambalaj pentru alte produse, instrumente de desen/Rigla, Protectie, "gasitor" si IN ACELASI TIMP FIIND EL INSUSI UN CARD CADOU, este necesara o idee, O EXCELENTA IDEE !
   Deoarece este un card cadou, începeti si imprimati-va singuri produsul 3D GIFTS CARDS, daca doriti! Modelele 3D asteapta sa fie trimise prin e-mail.
   Amintiti-va: desenele 3D actuale sunt doar modele. Prototipul 3D imprimat de tine va fi mult mai sexy. ;-)
   Nu uitati sa puneti initialele numelui pe ea sau alte logo-uri, mesaje si bineînteles, simbolul de reciclare (PLA, ABS, PA, ...).

3D Gifts Cards - Carduri Cadouri 3D !

   Deci, mai exact, ceea ce se poate face cu 3D GIFTS CARDS sau cât de mult puteti face cu el?

   În acelasi timp, Card Cadou, Container, Portofel, Ambalaj, Rigla, Protector, "Gasitor" si/sau de asemenea, Suport pentru inclusiv (dar nu se limiteaza la):
   - Carduri: Cadou, Ecusoane (ID, acces sau de securitate), Acte (identitate, pasaport, permis de conducere), Ecusoane Acces Securitate Mare (agentii licentiate (de securitate, politie, penetenciar si aeroporturi), Bancare (ATM, de credit, de debit), Carti de Vizita, SIM-uri (Full-size/Mini/Micro/Nano/Embedded), Inteligente (cu "chip-uri"), Transport Public (metrou / autobuz), Cheie Hotel, Cheie (usa), Keytags (breloc de chei pentru sali de sport si de fitness, cluburi, saloane, magazine, de loialitate), Fonduri de Reducere, Recompensa Membru, Privilegiu, Evenimente (nunti, petreceri), Cu Valoare (stocata), Voucher sau Promotionale.
   - Bani (facturi si monezi (pentru cosul de cumparaturi "offline" ;) ).
   - Chei (usa (casa/auto) si/sau lacat)

   - Dispozitive de stocare a datelor: Carduri de memorie (Memory Cards (flash card/stick)), CompactFlash (CF I/II), MS / MSD / MSPD / MSPDX / M2 / MMC / RS-MMC / MMCmicro / MMCplus / P2 / SxS / UFS / UFC (USB FlashCard / super stick (mini) / iStick) / SD / SDSC / miniSD / microSD / SDHC / miniSDHC / microSDHC / SDXC / microSDXC / SDIO / Memory Stick (PRO / Duo / PRO Duo / PRO-HG Duo / XC / Micro (M2) / xD / XQD / SFM / µcard / NT / NT+ / SxS / WiFi SD / MU-Flash (Mu-Card) / MS / SM / SMC / SSFDC / ...
   - Adaptoare/Cititoare/Extendere pentru Dispozitive de stocare Date: Micro SD, Micro SD -> xD, Mini SD, M2 DUO, PCMCIA Ata Adaptor pentru card CF, SD / SDHC / SDXC / MMC pentru CF, Micro SD -> Cititor USB, ExpressCard 34mm la USB, extender metal.
   - Container cu locasuri/buzunare pentru Dispozitive de stocare Date: SD, Micro SD, Mini SD, SIM (Mini / Micro / Nano / Embedded), carduri, bateriii tip moneda (ceas, micro, miniatura).
   - Container cu locasuri/buzunare pentru produse hardware si chip-uri (semiconductor, CPU, microprocesoare and microcontrolere, memorie, circuite integrate (CI)) de exemplu de la: Intel, AMD, QUALCOMM, Samsung, Texas Instruments, Toshiba, Renesas, STMicroelectronics, SK Hynix, Micron, Broadcom, Infineon, Sony, Fujitsu, Freescale, NXP, Nvidia, Elpida, ON Semiconductor, Rohm, Panasonic, Analog Devices, Marvell, MediaTek, …
    - Container cu locasuri/buzunare pentru produse electrice si electronice: Diode, LED-uri, Tranzistoare, Sisteme feedback, Amplificatoare Operationale, Circuite Digitale (Combinationale / Secventiale), ...
   - Ambalaj (cu clapeta (clamshell), blister) pentru produse, hardware, electrice si electronice: Carduri, Chip-uri, Dispozitive de stocare de date (si adaptoare, cititoare, extendere), baterie (tip moneda, ceas, micro, miniatura si/sau baterie normala).
   Aproape orice ai transporta în buzunar si care doresti sa le pastrezi împreuna si organizat (liste "de facut", chitante, guma de mestecat, pix, stilou mic sau creion, scrisori de dragoste, notebook hartie, note, bilete la: opera, joc de baseball, concerte, turnee; listele de alimente (cumparaturi) sau ca o tava (blister medicamente), utilizat ca ambalaj de doze, pentru pastile, tablete si/sau capsule).
   Si multe alte lucruri pe care le-ai putea dori !
   Puteti personaliza în functie de nevoile dumneavoastra, puteti crea 3D GIFTS CARDS cu fata dubla, .... imaginatia ta este limita !
   De asemenea, se pot include (dar fara a se limita la):
   - Protectie NFC / RFID
   - Introducerea de dispozitive (produse) aflate deja pe piata pentru a gasi 3D GIFTS CARDS oriunde, oricând. Aplicatia (APP) de pe telefonul tau face 3D GIFTS CARDS usor de gasit.
   Foloseste-ti imaginatia. Daca v-a venit o idee noua, sa-mi spuneti si o voi adauga la tipurile de modele cu livrare gratuita.
   Daca aveti sugestii cu privire la modul în care putem îmbunatati 3D GIFTS CARDS sau doriti sa trimiteti un feedback, mi-ar placea sa-l aud.
   Sprijinul dumneavoastra este apreciat foarte mult!

3D Gifts Cards - Carduri Cadouri 3D ! - spate

   De ce am nevoie de ajutorul tau si unde vor merge banii?

   Producerea de piese din material plastic cu turnare prin injectie nu este ieftina. Exista multe costuri asociate, inclusiv matrita, producerea matritei, fabricatia produselor si multe altele.
   Tipul matritei din otel necesara pentru injectia de mase plastice depinde de banii strânsi pentru proiect, si aceasta poate fi:
   - matrita noua din otel;
   - matrita cu insertii schimbabile (Hasco, DME, Meusburger, ...);
   În sistemul de schimbare cu pene de pozitionare, insertiile pot fi schimbate foarte usor si rapid, cu o precizie de repetare mare.
   Beneficiile matritei cu insertii schimbabile si numeroasele lor avantaje:
   - Realizarea de prototipuri în cel mai scurt timp, cu insertii gata pregatite, schimbabile.
   - Constructie puternica si durabila cu cadru închis al matritei
   - Salvati costurile, prin intermediul timpului de procesare puternic scurtat si mai putin material (otel) necesar (prelucrat).
   - Schimbarea insertiilor matritei cu setul ejector permite ca matrita sa ramana pe masina de injectie.
   - Minimizarea opririi masinii de injectie, prin schimbare rapida, a fost posibila cu noul set ejector de cuplare dezvoltat.
   Matrita din otel este cea mai costisitoare parte a acestei investitii si conduce cea mai mare parte a contributiilor la proiect. Investitiile dvs. vor finanta productia matritei pentru 3D GIFTS CARDS Si a produselor de injectate din plastic, pentru a permite livrarea produsului final.
   Am nevoie sa strang 3.250 USD, astfel încât sa pot produce primul meu set de patru 3D GIFTS CARDS, cât mai curând posibil. Daca voi fi capabil de a obtine mai multe modele de 3D GIFTS CARDS create din acest buget, cu siguranta o voi face.
   Verificati informatiile de mai sus pentru mai multe detalii, precum si de a vedea avantajele pe care le veti obtine, în schimbul ajutorului dat.

3D Gifts Cards - Carduri Cadouri 3D - culori

   Ce se întâmpla daca depasesc scopul proiectului?

   Mi-ar place sa produc mai multe modele de 3D GIFTS CARDS si de asemenea, as dori sa produc mai multe concepte.
   În cazul în care proiectul strange mai mult de 3.250 USD, voi folosi banii suplimentari pentru a face doar asta. În medie, fiecare 1000 dolari suplimentari va permite sa fac alte patru tipuri/modele (asta deoarece costurile mari pentru matrita vor fi deja acoperite).
   De asemenea analizez eventuala producere a 3D GIFTS CARDS cu alte tehnologii (solutii), inclusiv (dar fara a se limita la):
   - piese inserate supra-turnate si folosirea de carduri "blank" (sau reutilizarea cardurilor vechi), cu toate avantajele oferite.
   - In-Mold Decorating (IMD), Film Insert Molding (FIM), In-Mold Labeling (IML) pentru a putea pre-imprima direct 3D GIFTS CARDS;
   - multe alte solutii, cum ar fi: combimelt, coinjection, dolphin, tecomelt, foilmelt, clearmelt, organomelt, varysoft, HP-RTM, variomelt.
   Alte idei bune si va multumesc anticipat!

3D Gifts Cards - Carduri Cadouri 3D - locasuri pentru produse.

   De ce am nevoie si ceea ce primiti?

   Am dezvoltate modele 3D si prototipuri, logistica, cunostintele si experienta pentru a promova si vinde, nu numai pe propria pagina: 3D Gifts Cards, dar si pe multe alte site-uri.
   Am nevoie de contributii, de sprijin si sugestii cu privire la modul în care pot îmbunatati 3D GIFTS CARDS si as dori sa-mi dati cateva feedback-uri.
   Veti primi modele de desen 3D prin e-mail si puteti imprima 3D produsul 3D GIFTS CARDS.
   Veti primi inapoi 20% din contributie în e-Gift Card / certificate **.

   De ce e-gift card / certificate?
      - Decat sa va ofer produse pentru contributia facuta (tricouri, cani, stickere, sepci, imprimate personalizate, ...) care sa nu va placa sau sa nu va fie necesare, mai bine cu valoarea e-GIFT CARD / certificates, puteti cumpara singuri produsul(e) dorit(e).
      - E-Gift Card / certificates poate fi considerat versiunea virtuala a produsului 3D GIFTS CARDS.

3D Gifts Cards - Cadouri Carduri 3D - recompense contributii

Daca doriti sa contribuiti la acest proiect, o puteti inca face aici !
 

   $1 - Multumesc! Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat sprijinirii acestui proiect. Ati facut o declaratie în lume despre ceva care este important pentru tine si vocea ta se va auzi. Va voi trimite gratuit desenele 3D pentru modelele pe care le puteti realiza (imprimare 3D si 2D) sau chiar de a le modifica si de a crea un model pe placul dumneavoastra.
    $5 - Multumesc* si 1 $ e-Cadou Card / Certificat Amazon, livrat prin e-mail.
    $10 - Multumesc* si 2 $ e-Cadou Card / Certificat Amazon, livrat prin e-mail.
    $25 - Multumesc* si 5 $ e-Cadou Certificat eBay, livrat prin e-mail.
    $50 - Multumesc* si 10 $ e-Cadou Certificat eBay, livrat prin e-mail.
    $100 - Multumesc* si 20 $ e-gift card / certificates**
    $500 - Multumesc* si 100 $ e-gift card / certificates**
    $1.000 - Multumesc* si 200 $ e-gift card / certificates**
    $2.500 - Multumesc* si 500 $ e-gift card / certificates**
    $3.000 - Multumesc* si 600 $ e-gift card / certificates**
    >= $3.250 - Sunteti un INGER, INGER Contribuabil !
   Multe multumiri si meritati sa fiti inclus în echipa mea !
   si 20% din contributia in $ revenita in e-Gift Card / certificate **

   Note:

Multumesc* =
   Multumesc! Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat sprijinirii acestui proiect. Ati facut o declaratie în lume despre ceva care este important pentru tine si vocea ta se va auzi. Va voi trimite gratuit desenele 3D pentru modelele pe care le puteti realiza (imprimare 3D si 2D) sau chiar de a le modifica si de a crea un model de placul dumneavoastra.
e-gift card / certificates** =
   e-Cadou Certificat eBay / e-Cadou Card/Certificat Amazon livrat prin e-mail sau alte e-Cadou Card/Certificat de la furnizori online, cum ar fi comercianti, B2C / eCommerce si eBusiness / Mall-uri virtuale de cumparaturi sau comercianti cu amanuntul, oriunde PayPal este acceptat pentru cumparaturi, în functie de optiunea dumneavoastra facuta la e-mailul de multumire primit. Destinatarul va primi prin e-mail, un frumos e-Cadou Card/Certificat, personalizat.

    Din ce este facut?

   3D GIFTS CARDS se poate realiza din urmatoarele materialele, inclusiv (dar fara a se limita la): - plastic - fibra de carbon - aluminiu - lemn - cauciuc - piele - otel inoxidabil (inox) - titan - aur - ...
   Din mai multe motive, am ales plasticul. Motivele, inclusiv (dar fara a se limita la) sunt: reciclabil, usor, non-toxic, odorizant, rezistent la apa, puternic/flexibil, rezistent la congelare, rezistent la caldura, rezistent la decolorare, rezistent la pete, grad de igiena si calitate pentru produse alimentare/medicale/farmaceutice, productie (prelucrabilitate), pret mic, ...
   Toate bioplasticele (PLA, celuloza, PA 11, PA 410, PHA, PHB, PHV, PHH, masele plastice biodegradabile, Bio-derivate din polietilena si modificate genetic) si materiale termoplastice inclusiv pâna la 100% plastic reciclat se pot aplica pentru 3D GIFTS CARDS. Încep lista de materiale cu ABS, PA si PLA, care sunt potrivite pentru imprimare 3D si cele utilizate in mod frecvent (si cost relativ scazut): PVC, PET, PET-G, sau alti poliesteri, PS, copolimeri de olefine ciclice (COC) sau polimeri (COP), PE (HDPE/LDPE), PP, .... De asemenea, incluzând (dar fara a se limita la): silicon, TPE, PCTFE, material epoxidic rezistent sau policarbonat. Nu uitati sa puneti codul de identificare pentru reciclare!
   Pentru a imprima printr-o varietate de mijloace, recomand PVC, ABS, PET, PET-G sau alti poliesteri si PC.
   Pentru carduri, de obicei, standardul specifica cerintele pentru caracteristici fizice precum: rigiditate la îndoire, inflamabilitate, toxicitate, rezistenta la substante chimice, stabilitate dimensionala si deformarea cu temperatura si umiditatea, rezistenta la deteriorare prin expunerea la lumina si caldura, durabilitate.

   Dimensiuni

   Carduri de dimensiuni ID-1 (ISO / IEC 7810). Formatul specifica o dimensiune de 85.60 x 53.98 mm (3.370 x 2.125 in) si colturi rotunjite cu o raza de 2.88 - 3.48 mm. Cardurile se vor produce în conformitate cu aceste standarde, în tolerante acceptabile, DAR cu grosime variabila, diferita în functie de utilizare. Grosimea materialului va fi de minim 0,25 mm (0.010 in))!
   Se pot face, de asemenea, carduri de diferite dimensiuni, cu o mica taxa suplimentara pentru a crea un instrument de taiere sau turnare (stanta/insertii schimbabile in matrita) pentru dimensiuni si forme de carduri atipice cerute.

    Design

   Inclusiv (dar fara a se limita la):
   - Clapeta (clamshell) - Container dintr-o singura bucata care consta din doua jumatati unite printr-o zona de articulatie care permite structurii sa se uneasca pentru a se închide. Alveolele sunt adesea realizate în forma dintr-un material plastic, într-un mod care este similar cu un ambalaj blister. Numele "clamshell" este luat de la scoica, care se aseamana atât în forma cat si in functie. Materialul se poate face prin termoformare sau pot fi turnat prin injectie, în formele dorite. O singura bucata de material este folosita pentru partea de sus si de jos (sau stânga si dreapta) cu o "balama vie", care este solidara cu materialul, decat sa fie adaugata separat.
   - Ca o clapeta, dar cu doua piese: container si capac (termoformat sau injectat, plastic transparent sau mat cu grosime de la 0.25 la 0.76 mm) care formeaza un ambalaj, cu suprafata plana sau neregulata.
   - Container format din doua piese: una este cardul dvs. cu rol de acoperire (capac) si alta este containerul 3D GIFTS CARDS, cu unul sau mai multe locasuri / buzunare pentru organizarea / depozitarea / ambalarea produselor de care aveti nevoie.
   - Cu gauri “EURO-punch” sau alte tipuri/forme: Oval, Osha, Inverted T, Sombrero; in sistemul Englez sau Metric, forme personalizate. Acesta gaura este pentru prezentare si afisare a marfii pe display-uri tip cuier. “EURO-punch” este perforat in 2 dimensiuni: 32x6.5x9mm sau 24x4.4x7.5mm.

3D Gifts Cards - Cadouri Carduri 3D - gauri / perforatii.

   - 2 gauri cu diametrul de 4 mm (pentru a pune capse si/sau pentru a fi agatata de un snur, breloc, pentru a ajuta la tinerea (fixarea) capacului ambalajului de acoperire termoformat sau injectat (card mat/transparent din material plastic cu grosimea de 0.25-0.76 mm) de sine statator sau dintr-o bucata;
   - 2 gauri cu diametrul de 5 mm (pentru a pune capse si/sau pentru a fi agatata de un snur, breloc, pentru a ajuta la tinerea (fixarea) capacului ambalajului de acoperire termoformat sau injectat (card mat/transparent din material plastic cu grosimea de 0.25-0.76 mm) de sine statator sau dintr-o bucata;
   - Rigla gradata (în mm si inci), impreuna cu “EURO-punch” sau alte tipuri si gaurile de 4 si 5 mm, devine un instrument de desen. Puteti schimba gaurile de 4 si 5 mm (sau de a face altele la noi dimensiuni), cu orificii hexagonale daca doriti (pentru piulite).
   - unul sau mai multe locasuri/buzunare care sa sustina / depoziteze / ambaleze produse, cum ar fi jucarii, articole hardware, electrice si electronice, enumerate în cadrul proiectului.

3D Gifts Cards - Cadouri Carduri 3D - locasuri / buzunare pentru produse.

   Culori

   Culori solide / opace sau translucide, incluzând (dar fara a se limita la): - maro  - negru - “mat” - galben - portocaliu - albastru – rosu - verde – gri - alb - ...

culori 3D Gifts Cards - Cadouri Carduri 3D

   Finisare

   Suprafata sau designul 3D GIFTS CARDS este fin texturat, inclusiv (dar fara a se limita la):
   - efect mat (se simte usor texturat ca cel al cardului din plastic)
   - cum ar fi textura de piele, hârtie, ...;
   - de asemenea, poate avea un model de cusatura particularizata (cum are un portofel);

fata -3D Gifts Cards - 3D Cadouri Carduri

   Reciclarea produselor

   Patru aspecte diferite:
   1 - reciclarea 3D GIFTS CARDS: este facut din 100% materiale plastice reciclabile !
   2 - reutilizarea 3D GIFTS CARDS:
         2.1. Solutii (tehnologii), inclusiv (dar nu se limiteaza la):                imprimare prin retransfer, stergere si reimprimare.
         2.2. ambalaj pentru alte produse sau bunuri, inclusiv (dar nu se                limiteaza la): jucarii, articole hardware, electrice si                electronice, descrise pe larg in proiect.
   3 - reciclarea tuturor celelalte carduri vechi (neamortizate, neutilizate sau expirate), pentru a face noi produse 3D GIFTS CARDS: macinare si (re)injectare.
   4 - reutilizarea tuturor celelalte carduri vechi (neamortizate, neutilizate sau expirate), pentru a face noi produse 3D GIFTS CARDS: solutii (tehnologii), inclusiv (dar nu se limiteaza la): imprimare prin retransfer, stergere si reimprimare, termoformare, stantare (normala sau cu role), ambutisare, embosare (in relief), sudare si/sau piese inserate supra-turnate, IML (IMD, FIM). Alte idei mari!

    Riscuri si provocari

   Provocarile 3D GIFTS CARDS vor fi promovarea proiectului si convingerea sustinatorilor sa participe. Cu atat de multe proiecte mari de unde sa alegeti, sper ca aceasta idee mare va sta deoparte de restul. Pentru a ajunge la cât mai multi oameni cer prietenilor, familiei, si diverselor blog-uri pentru a ajuta la promovarea 3D GIFTS CARDS.
   Odata ce finantarea este realizata, urmatoarea provocare va fi producerea pe scara larga. Depinzand de ajutorul din exterior, este greu, dar am încredere în experienta si cunostintele mele in domeniu.

    Starea proiectului

   Dupa o luna de lucru intens (sper ca acest lucru sa fie doar începutul si sa pot termina cu ajutorul dvs), cu proiectarea si executia prototipului 3D GIFTS CARDS sunt multumit de faptul ca designul este complect. Acum sunt gata sa fac matrita si sa incep productia.
   Pentru inceput, ma voi limita la fabricarea a 4 modele. În cazul în care proiectul depaseste obiectivele de finantare, voi lua în considerare inclusiv mai multe modele în prima productie si sper sa produc si sa vând la un pret mai mic de 1 dolar/bucata.

    Pe viitor!

   3D GIFTS CARDS va include (dar nu se limiteaza la):
   - Pre-imprimat
   - Stergere si reimprimare/imprimare directa (de înalta definitie): fotografii, nume sau initiala, numere, mesaje sau grafica, coduri de bare, QR cod;
   - Studierea posibilitatii de imprimare pe toate tipurile de imprimante existente, inclusiv (dar nu se limiteaza la): Datacard, Evolis, Fargo, Javelin, Magicard, Smart, Zebra, Epson, Canon.
   - Embosare in relief (caractere, locasuri, buzunare)
   - Durabilitate si rezistenta la zgariere si totusi extrem de fina, acoperire PUR cu auto-vindecare;
   - Injectie rezistenta la zgârieturi, suprafete cu auto-vindecare, cu efect 3D;
   - Gravare cu laser
   - Semnaturi Digitale
   - Banda magnetica
   - Cu chip carduri inteligente / fara contact (card cu cip, sau card cu circuit integrat (CCI))
   - Laminare de securitate (în cazul în care aveti nevoie de ea si o acoperire la un cost mai mic, în cazul în care nu aveti nevoie). Laminarea pune un strat gros de pana la 1mm pe partea superioara de imprimare pentru a îmbunatati viata carduluii de securitate, alegeti un film holografic sau panglica UV pentru mai multa siguranta.
   - Imprimare UV / Strat UV (rescriere pe carduri uzate)
   - Imprimare fluorescenta si laminare
   - Adaugati protectie cu holograma de acoperire pentru a pastra securitatea si timpul de utilizare.
   - Vopsea de securitatea (pentru a face cardurile sa dureze mai mult si pentru a proteja continutul la manipulare)
   - Imprimare prin retransfer (imaginea este produsa pe un film, care este apoi atasata cardului, producând imagini de inalta calitate pe cardurile extrem de sigure, de înalta tehnologie, care sunt mai greu de falsificat sau manipulat)
   - Protectie NFC / RFID
   - Introducerea de dispozitive pentru a gasi 3D GIFTS CARDS oriunde, oricând. Aplicatia (App) de pe telefonul tau îl va face usor de a gasi 3D GIFTS CARDS oriunde, oricând. Este posibil de a pune deja produse existente pe piata în 3D GIFTS CARDS!
   În cazul în care proiectul nu strange suma propusa, ma voi indrepta spre un alt mod de a face 3D GIFTS CARDS sau de ce nu un nou proiect.

   În afara de contributie cum puteti ajuta 3D GIFTS CARDS?

   Apreciez orice sprijin si suport oferit. Ar fi imens daca raspânditi vorba, partaja link-ul nostru https://www.indiegogo.com/project/3d-gifts-cards-container-wallet-pack-ruler pe retelele de socializare. Fie ca spuneti unui prieten, recomandati acest proiect oamenilor pe care ii cunoasteti, “tweeting” sau puneti acest proiect pe pagina dvs. de Facebook si ajutati la raspândirea proiectului 3D GIFTS CARDS. Cu cat mai multe persoane vad acest proiect cu atat mai mult succes va avea si eu voi putea lucra la îmbunatatirea produsului, astfel încât sa obtineti cel mai bun produs posibil.
   Încorporeaza acest card în site sau blog, copiati codul de mai jos si inserati-l:

< iframe src="https://www.indiegogo.com/project/3d-gifts-cards-container-wallet-pack-ruler/embedded/8021339" width="222px" height="445px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

   Daca realizati un 3D GIFTS CARDS, puteti sa-mi trimiteti modelul de desen 3D, pentru ca si altii sa poata beneficia de el. Va rog sa-mi trimiteti 3D GIFTS CARDS imprimat 3D sau imagine.
   Daca aveti carduri (neamortizate, neutilizate sau expirate) si sunt disponibile, va rog sa le trimiteti si le voi recicla pentru a produce alte 3D GIFTS CARDS. Va rog sa trimiteti pachetul cu valoare declarata nu mai mare de 15 dolari.
   Prin sustinerea acestui proiect ma faceti capabil sa dezvolt si alte produse inovatoare în viitor. Am mai multe idei care asteapta sa fie livrate catre dvs.
   Va multumesc pentru timpul acordat si astept cu nerabdare suportul tau!

   Multumesc !

   G. C. Silviu ;)

  PS: Rog pe cei care au contribuit la sustinerea acestui proiect, sa trimita si adresa de livrare pentru a primi un posibil cadou !

   Pentru prezentarea personalizata a proiectului puteti accesa 3D-Gifts-Cards-card-cadou-plastic-suport-container-portofel-ambalaj-rigla.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;