Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro

> Home > Proiecte de Design Produs.

   In aceasta sectiune voi prezenta cateva proiecte la care am lucrat.
   Deasemeni voi prezenta pe larg acest capitol amplu, cel al designului de produs si de ce nu al designului produselor de plastic. Dar sa nu mai pierdem timpul cu introducerea si sa trecem la treaba.


   Ceas Honey B.

   In primul proiect prezentat este vorba despre designul unui ceas al firmei Breil (care a fost si tema concursului: Design Time Breil gazduit de firma Breil si organizat de designboom in colaborare cu binda italia, in anul 2011.
   Ceasul Honey B (B de la Breil sau Bee (albina)) este un ceas cu doua sensuri : honey cu sensul de dragut (iubit, dulceata) si honey cu sens de miere de albine.

   Mai multe informatii puteti gasi in pagina "Ceas Honey B".


   Maner usa "Chains".

   In al doilea proiect prezentat este vorba despre designul unui maner de usa (care a fost si tema concursului: "Hands on door handles" organizat de designboom în colaborare cu COLOMBO DESIGN, in anul 2011.

   Mai multe informatii puteti gasi in pagina Maner usa "Chains".


   Mouse ou 2EM=1E.

   In al treilea proiect este prezentat un mouse de culoare alba sub forma de jumatate de ou (se vor vinde ambalate cate 2 bucati care formeaza un ou).

   Printre caracteristicile mai speciale ale acestui mouse enumar:
- culoarea alba al acestui mouse permite colorarea (vopsirea) ulterioara a acestuia in modele diferite, create de cumparator si lasa astfel loc imaginatiei de a crea;
- un instrument de exersare a abilitatilor de creatie (pentru cei mici dar si pentru cei mari);
- folosirea unui locas special (asemanator cu cel intalnit la aparatele de incarcat baterii, la priza), care lasa bateria la vedere, cu posibilitatea de montare/demontare foarte usoara si astfel se elimina pe de o parte clapeta de inchidere/deschidere compartiment baterie si pe de alta parte se elimina complect butonul de pornit-oprit al mous-ului;

      Mai multe informatii puteti gasi in pagina "Mouse ou".


   3D GIFTS CARDS - Container. Portofel. Ambalaj. Rigla ...

   Am vrut sa fac un produs de care sa fiu mândru, sa le arat si sa le fac cadou tuturor prietenilor mei, celor care au contribuit si nu în ultimul rând utilizatorilor si viitorilor clienti.
   Acesta este motivul pentru care am venit cu aceasta idee, 3D GIFTS CARDS, în acelasi timp, inclusiv (dar fara a se limita la): Container, Portofel, Ambalaj, Rigla si sa fie el insusi un Card Cadou !

   "Transcrierea Animatiei" ;)

   Sunt obsedat de perfectionarea acestui design si de a face un produs unic pentru clientii mei si de proiectare cu nevoile oamenilor in minte. Utilizatorii merita produse care sunt durabile, functionale si la preturi accesibile. Dimensiunile produsului 3D GIFTS CARDS sunt reduse pentru a ocupa spatiu minim, in timp ce ofera caracteristici functionale si de rezistenta.
   De asemenea, doresc sa ma asigur ca producerea 3D GIFTS CARDS este preocupata de mediu, astfel încât componentele sunt 100% reciclabile si în acelasi timp, incluzând (dar fara a se limita la):
   - Suport pentru: chei, monezi, baterii (ceas, micro, miniatura, CR / LR / SR / SG / AG / BR) tip moneda.
   - Container cu locasuri/buzunare pentru elemente hardware si/sau electrice: Carduri de date, dispozitive de stocare date, "chip-uri", baterie (ceas, micro, miniatura) tip moneda.
   - Portofel pentru: carduri de date, dispozitive de stocare date, Adaptoare, Cititoare, Extendere..
   - Ambalaj (cu clapeta (clamshell), blister)pentru produse, cum ar fi jucarii, elemente hardware si/sau electrice si electronice.
   - Rigla gradata (în mm si inch), cu gauri de 4 si 5 mm diametru si cu "EURO-punch" sau de alte tipuri de gauri, devine astfel un instrument de desen, la indemana oricand.
   Începeti sa utilizati acest produs cu aspect frumos, unic si util, pe care sa il folositi ani de zile.
   Eu va dau 3D GIFTS CARDS si aveti de pus doar o banda de fixare elastica (din plastic (TPE, silicon, ...), cauciuc sau material textil) sau un "clips" pentru bani !

      Mai multe informatii puteti gasi in pagina 3D GIFTS CARDS - Container. Portofel. Ambalaj. Rigla ...

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;