Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Newsletter >

Newsletter Mase-Plastice.ro 05-2014

   Articole:
   - Subscrieti in lista de email al Mase-Plastice.ro;
   - Invitatie interviu/articol despre firma dumneavoastra;
   - Plasticul nu se opreste aici. Un nou tip de material foarte rezistent si reciclabil (reutilizabil);
   - Produse speciale Agfa – Cerneala Orgacon™;

Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro


   Subscrieti in lista de email al Mase-Plastice.ro.

   Am actualizat pagina Subscrieti in lista de email al Mase-Plastice.ro.
   Subscrierea (inscrierea) cu Adresa de Email si optional cu Numele si Prenumele, Telefon (mobil), Firma (Compania) si Adresa Website
(personala sau firma (compania)), va inseamna mult pentru mine !
   Voi putea sa construiesc o lista de contacte cu utilizatorii Mase-Plastice.ro, m.Mase-Plastice.ro, E-Plastic.ro si Plastice.biz, usurand astfel schimbul de informatii din domeniul maselor plastice si cauciuc, cu cei interesati.

Subscriere lista email Mase-Plastice.ro

   Ce sa asteptati de la aceasta inscriere ?

   Dupa ce va inscrieti in lista de email, voi trimite prin email, conform alegerii facute la inscriere, una sau mai multe din optiunile de mai jos:

Cartea / eBook - Mase-Plastice.ro

   1. cartea (eBook) Mase-Plastice.ro in format electronic (.PDF).
   Fata de varianta gratuita care se gaseste in sectiunea "Downloads", veriunea trimisa este actualizata cu informatii noi si cu toate schibarile survenite in prima editie.
   Ea va purta un indicativ (ex.: Mase-Plastice.ro-v20.14.1) pentru a le diferentia in momentul cand se va actualiza. Noua varianta o veti primi si pe aceea prin email (mai exact in data de 28 a lunii respective), direct atasata in email sau cu link spre descarcare.
   Pentru a o putea descarca dati Click dreapta pe legatura (link) si selectati Save As (Save link as).

   2. Newsletter Mase-Plastice.ro
   Acesta va fi trimis o data pe luna (mai exact in data de 28 a fiecarei luni).
Newsletter Mase-Plastice.ro
Blog Mase-Plastice.ro

   3. Ocazional emailuri cu postari de pe Blog Mase-Plastice.ro (cand vor fi) si alte stiri, noutati si informatii pe care le consider de interes pentru utilizatori.
   Ma voi stradui (promit !) ca nu voi incarca casuta de email cu mesaje nefolositoare.

   Toate acestea vor fi trimise numai prin email, conform optiunilor facute (una, doua sau toate trei), asa ca trebuie sa va asigurati ca adresele de email de mai jos figureaza in contacte si ca nu ajung in Folderul Spam:
   contact 'at' mase-plastice.ro,
   webmaster 'at' mase-plastice.ro si
    newsletter 'at' mase-plastice.ro
.

   Puteti trimite gratuit aceasta carte si altor persoane care astfel nu trebuie sa se mai inscrie, dar bineinteles ca ar fi foarte frumos daca se vor inscrie ! si astfel sa beneficieze de varianta actualizata.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

   Daca lucrati in domeniul maselor plastice si cauciuc, puteti recomanda aceasta pagina colegilor de serviciu sau celor cu adevarat interesati, sa Subscrie in cazul cand vor dori. Deasemeni puteti sa va inregistrati de mai multe ori, cu date diferite, personale sau de servici, asigurandu-va astfel ca veti avea la indemana, oricand, informatiile dorite.

   Va multumesc pentru increderea acordata si cred intr-o colaborare benefica ambelor parti.

   Cu stima,

   Silviu Corneliu GHETIU
   webmaster@mase-plastice.ro

   <><><><><><><><><><>
   0040745888879
   http://www.mase-plastice.ro
   http://www.e-plastic.ro
   http://www.plastice.biz
   <><><><><><><><><><>


   Invitatie interviu/articol despre firma dumneavoastra.

   Mase-Plastice.ro invita companiile inscrise in sectiunea "Firme" la un scurt interviu/articol de promovare a activitatii sale. Daca nu sunteti inca inscris, o puteti face acum, gratuit, complectand formularul: "Adauga firma in baza de date". Acest articol va fi publicat pe Blog si Newsletter Mase-Plastice.ro si va fi distribuit abonatilor in data de 28 a fiecarei luni. Sper sa reprezinte un punct de reper pentru comunitatea maselor plastice si cauciuc.
   Facilitam astfel firmelor o mai buna cunoastere a mediului lor de afaceri si gasirea de noi oportunitati si contacte de business.
   Newsletterul este o excelenta modalitate de a promova o afacere, un proiect sau o organizatie si una dintre cele mai importante componente ale unei campanii de marketing online.
   Abordati subiecte relevante pentru publicul vizat. Scrieti despre lucruri care au legatura cu business-ul pe care îl dezvoltati, oferiti informatii care conteaza pentru cititori.
   Nu exagerati în promovarea produselor si serviciilor (este suficient daca alocati 20-30% din continut promovarii).
   Înainte sa trimiteti articolul, verificati continutul pentru a corecta eventualele greseli. Oricum, articolul/interviul propus va fi trimis spre revizuire si publicare, va fi corectat si propunerea va fi retrimisa pentru aprobarea finala.

   INTREBARI INTERVIU/ARTICOL:

   1. Care este istoria pe scurt a companiei dumneavoastra?
   2. Va rugam sa caracterizati pe scurt activitatea companiei pe care o reprezentati. Care sunt produsele/serviciile comercializate de societate si care sunt cele de nisa, pe care mizati in viitor?

   3. Va rugam sa ne spuneti cateva cuvinte despre echipa, angajati si resursele angajate in activitatea pe care o desfasurati.
   4. Ce planuri de viitor aveti si care vor fi produsele sau serviciile noi ?
   5. Care sunt punctele forte ale societatii si ce ar trebui sa stie in mod special clientii si beneficiarii?
   6. La ce evenimente importante interne sau externe ati participat sau veti participa in viitor?
   7. Ce asteptari aveti de la Mase-Plastice.ro si ce sugestii puteti face pentru imbunatatirea promovarii comunitatii si/sau in general al mediului online.
   8. Ce doriti sa le transmiteti potentialilor vizitatori, clienti si beneficiari?

   Suntem deschisi la propuneri noi de intrebari pe care doriti sa le includeti si in general la toate sugestiile dvs.

   Pentru a iesi in evidenta, din multitudinea de interviuri si articole care abunda pe Internet, acestuia trebuie sa i se dea o atentie crescuta!
   Scopul final este ca acest interviu/articol sa reprezinte primul contact al vizitatorilor cu societatea (firma) dvs., atat pe Mase-Plastice.ro dar si mai important, pe Internet.
   Acest articol poate intari prezenta dvs. pe Internet sau de ce nu, de a acoperi un gol pe o nisa online.
   De aceea, va rog ca urmatoarele propuneri pentru interviu/articol, sa fie cat mai clar (si eventual unic) realizate:
   TITLU: ..........
   DESCRIERE: ...........
   SUBIECT: ..........
   CUVINTE CHEIE: ..........

   Materialele publicate in acest interviu/articol se doresc a avea un caracter de noutate, eventual nepublicate pe site-ul companiei sau in alte publicatii online.

   Pentru informatii suplimentare privind publicarea unui interviu/articol pe Blog si in Newsletter Mase-Plastice.ro, ne puteti contacta la adresa de e-mail: webmaster@mase-plastice.ro.


   Plasticul nu se opreste aici. Un nou tip de material foarte rezistent si reciclabil (reutilizabil).

   Materialul realizat de specialiştii de la Centrul Naţional de Cercetare Ştiinţifică din Paris, Franţa, poate fi folosit cu succes pentru fabricarea unor componente ale maşinilor ori ambarcaţiunilor, neputând fi zgâriat sau crăpat cu uşurinţă, datorită durităţii sale ridicate.
   Dar acelaşi plastic poate fi reciclat: măcinat şi turnat din nou, în alte forme, el poate servi la fabricarea altor obiecte, precum lentile ori carcase pentru aparate electronice. De asemenea, poate fi reparat şi remodelat prin simpla încălzire.


Un plastic nou, robust, poate fi remodelat, reparat si reciclat,
deschide usi pentru produse care pot fi vindecate (reparate) cu usurintă sau
remodelate la încălzire. Copyright CNRS/ESPCI/CYRIL FRESILLON

   Secretul constă în structura moleculară a materialului, realizată prin adăugarea unor ingrediente speciale (acizi şi un compus cu zinc) la răşinile epoxidice utilizate în mod obişnuit la fabricare plasticului.
   Specialiştii francezi au obţinut astfel un material ale cărui legături între molecule se desfac şi se refac în mod continuu. Viteza acestor schimbări este mare la temperaturi ridicate (făcând astfel materialul maleabil), dar foarte lentă la temperaturi obişnuite, la care materialul este, practic, indeformabil.
   Plasticul astfel obţinut poate fi prelucrat şi folosit în multe feluri, ceea ce îl face util pentru fabricarea a numeroase obiecte; în plus, este simplu de obţinut, deoarece are la bază răşini epoxidice obişnuite, uşor de procurat şi ale căror proprietăţi sunt bine cunoscute.

   Sursa: Science News


   Produse speciale Agfa – Cerneala Orgacon™.

   Bazata pe proprietatea sintezei particulelor si know-how a formulei, aceste cerneluri ofera printre cele mai mari volume de conductivitate la temperaturi joase de intarire, minimizând astfel cantitatea de cerneală necesară pentru a obtine o tintă de conductivitate. Cerneala suportă imprimarea de înaltă rezolutie, care să permită reducerea lătimii liniei si spatiile dintre acestea pentru o densitate mare de interconectare si aplicatii unde spatiul este limitat.
   Termoformabilitatea pieselor imprimate este de asemenea posibila.
   Aplicatiile tipice sunt antenele imprimate si senzorii.

   Mai multe informatii puteti obtine accesand:
   -
Orgacon Nanosilver Screen Printing Ink SI-P1000X – foaia de date sau prospectul;
   - Cernelurile tipografice (serigrafice) Orgacon PEDOT/PSS;
     Cernelurile Orgacon printabile prin ecran, se bazează pe polimeri conductori PEDOT/PSS si permit structurarea transparenta a structurii conductoare plane până la rezolutie de 100 microni pe substraturi flexibile si rigide, cum ar fi PET, PC, PMMA, PI si sticlă.
   - Cernelurile Orgacon EL-P pot realiza caracteristici excelente, cum ar fi flexibilitatea si plasticitate pentru electrozi de lămpi electroluminiscente, senzori capacitivi tactili si switch-uri (intrerupatoare) membrană.
   - Cernelurile serigrafice Orgacon: foaie de date;
   - Cernelurile Inkjet (jet de cerneală) Orgacon IJ-1005: foaie de date;

   Sursa: Agfa.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;