Masini de injectie | Roboti | ENGEL Injectie S.R.L.
Menu - Harta site
HOME - Mase-Plastice.ro
> Home > Newsletter >

Newsletter Mase-Plastice.ro 08-2013

   Articole:
   - Garnier dezvolta borcane izbitoare pentru noi produse de ingrijire a parului;
   - Piata plasticelor din industria de automobile - Analiza Industriei Globale, dimensiune, share, crestere, tendinte si previziuni, 2012 – 2018;
   - O varianta a Apple iPhone 5 va beneficia de o carcasa de plastic ?;
   - Actualizare Brevet ambalaj: Capac (dop) bauturi, rabatabil (in suspensie);
   - Fii creativ cu sticle vechi de Coca-Cola din plastic;
   - Raport nou de la MarketsandMarkets despre Piata plasticelor pentru autoturisme;
   - Rezumatul ghidurilor de proiectare (design) reciclare a fost dezvaluit;
   - 3 secrete de proiectare jucarii, de la LeapFrog si Ideo;
   - Invitatii de participare la concurs, pentru premiu "Cel mai bun produs din plastic reciclat";
   - Fanuc demonstreaza cu masini Roboshot la K 2013;

Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro


   Garnier dezvolta borcane izbitoare pentru noi produse de ingrijire a parului.

   Borcanul proiectat de Garnier, furnizat de catre RPC Bramlage-Wiko SUA, creeaza un aspect modern, pe raft, cu o forma unghiulara izbitoare, completate de etichete colorate. Garnier a lucrat indeaproape cu RPC in dezvoltarea piesei de polipropilena turnata prin injectie cu greutatea de 86g.

   Borcanul cu pereti subtiri este usor, practic si usor de manevrat, dar are substantial, o calitate ce se simte pentru a reflecta imaginea premium a brandului. Un capac mare cu filet, usor de deschis, asigura acces rapid si simplu la produs.
   Mai multe informatii puteti gasi la: RPC Bramlage Wiko Statele Unite ale Americii Inc - www.wiko-usa.com.

   Sursa: Packaging Digest.


   Piata plasticelor din industria de automobile - Analiza Industriei Globale, dimensiune, share, crestere, tendinte si previziuni, 2012 – 2018.

   Transparency Market Research publica noul: "Piata materiale plastice din automobile dupa produse (ABS, PP, PU, PVC, PE, PC, PMMA , PA), dupa aplicatie (motopropulsoare, sub capota , componente electrice, sasiu,) , bazate pe oportunitati bazate pe “Bio” ( PLA , PHA , PCL , PBS ) - Analiza Industriei Globale, dimensiune, share, crestere, tendinte si previziuni, 2012 - 2018", raport de cercetare de piata la magazinul sau de rapoarte. Gasiti raportul complet la: http://www.transparencymarketresearch.com/automotive-plastics-market.html.
   Firma de cercetare Transparency Market Research din New York estimeaza ca piata globala a plasticelor auto ar putea ajunge la 32.9 miliarde de dolari pana la sfarsitul anului 2018 , fata de 15,1 miliarde de dolari in 2012 .
   Transparency Market Research a declarat in noul sau raport ca cererea de crestere va proveni atat din productia auto extinsa din Asia cat si materialele plastice folosite in pietele existente pentru a reduce greutatea vehiculului .
    In 2011, regiunea Asia-Pacific a fost responsabila pentru 50 la suta din totalul plasticelor auto, consum de volum, a declarat pe 28 martie compania de cercetare printr-un comunicat de presa. Cu cererea de masini noi in regiunile de dezvoltare doar se asteapta sa creasca, cererea pentru materiale plastice auto va creste, de asemenea.
   Raport legate de: Piata Petrochimica - http://www.transparencymarketresearch.com/petrochemicals.html.
   Polipropilena este plasticul cel mai utilizat pe scara larga in industria auto, a spus grupul de cercetare si este posibil sa ramana in partea de sus a listei pana in 2018 .
   Poliuretanul, ABS-ul, PVC-ul si polietilena sunt deasemeni din top cinci .
   Electronicele, finisajele (tapiteriile) interioare si exterioare contin aproape 70 la suta din toate materialele plastice utilizate in industria auto, desi noile evolutii de piese “de sub-capota” sunt susceptibile de a conduce mai mult interes in viitor .
   Acest raport al Transparency Market Research analizeaza piata materialelor plastice de automobile dintr-o perspectiva globala si eforturile de a portretiza o colectie detaliata si completa a datelor si analiza pe baza parametrilor de piata diferite . De asemenea, raportul se straduieste sa alcatuiasca impreuna vedere-macro al cererii complete si caracteristicile de furnizare de materiale plastice auto prin furnizarea de date istorice din 2009 si o prognoza a pietei segementate pana in 2018 , impreuna cu analize detaliate ale veniturilor si volumelor. Plasticele gasesc aplicatii majore in componente electrice si finisari de interior si exterior al automobilelor.
   Raport legat de: Piata Formaldehidelor - http://www.transparencymarketresearch.com/formaldehyde-market.html.
   Cea mai mare parte a pietei cererii de mase plastice auto este sub sfera de competenta a acestor doua segmente de aplicatii pentru aproape 70 % din consumul total. Materialele plastice sunt, de asemenea, utilizate in alte parti din automobile, cum ar fi motopropulsor, “sub capota” si sasiu . Piata pentru aceste aplicatii este de asteptat sa arate o crestere pe parcursul perioadei de prognoza . Polipropilena ( PP ) a fost plasticul cel mai utilizat pe scara larga in automobile, in ultimii ani, si este de asteptat sa ramana in intregime de perioada de prognoza pana in 2018 . Poliuretanul (PU) , acrilonitril -butadien-stiren (ABS), policlorura de vinil (PVC) si polietilena (PE), sunt alte materiale plastice majore care au fost in cerere mare in fabricarea de automobile .
   Policarbonatul (PC) , polimetilmetacrilat (PMMA), poliamida (PA), cum ar fi nylonul sau alte materiale plastice , inclusiv polyoxymethylen (POM) si polietilentereftalat (PET) sunt, de asemenea, in cerere mare in diverse aplicatii auto . Plasticele biodegradabile sunt o optiune mai prietenoase cu mediu fata de materialele plastice provenite de la titei si derivate . Dupa o anumita perioada de timp aceste materiale plastice incep procesul de degradare fara a provoca efecte adverse asupra mediului .
    Gasiti raportul complet la: http://www.transparencymarketresearch.com/automotive-plastics-market.html .
   Pe baza de amidon si polilactic acid (PLA), baza materialelor plastice biodegradabile, au fost cele mai frecvente materiale utilizate in industria de automobile . Plasticele biodegradabile mai noi , cum ar fi PHA, PCL si PBS sunt utilizate in cantitati mici pentru aplicatii auto. Plasticele biodegradabile au fost analizate separat, ca o potentiala oportunitate, estimarile pentru aceste materiale plastice nu au fost incluse in estimarea generala a pietei si au fost furnizate separat .
   In mod traditional, desi America de Nord si Europa au fost cele mai mari piete de materiale plastice din automobile, Asia Pacific a fost cel mai mare consumator de materiale plastice auto in ultimii ani . Acest lucru poate fi atribuit la o crestere spectaculoasa in industria auto din regiune si cererea foarte mare si aparent fara sfarsit de automobile in multe economii din zona Asia Pacific. Europa a fost a doua cea mai mare piata pentru materialele plastice auto , urmata de America de Nord si restul lumii (RoW - Rest of the World).
   De asemenea, raportul isi propune sa ofere o analiza detaliata a pietei actiunilor revenite de companii , cum ar fi BASF SE, Delphi Automotive PLC, Ascend Performance Materials, AkzoNobel N.V., Evonik Industries, Johnson Control Inc., Magna International Inc., Momentive Performance Materials Inc., Solvay Plastics si altele .
   Raportul include , de asemenea, un lant detaliat al valorii pietei de plastic auto, impreuna cu o analiza Porter’s Five Force pentru a identifica argumente pro si contra de / pentru toate segmentele din amonte si din aval, permitand astfel un proces de strategii de productie pentru cumparatori de materiale plastice de automobile, furnizorii de materii prime si inlocuitori, si potentialilor noi intrati pe piata , bazate pe posibilitatea de integrare inainte sau inapoi in diferite segmente de afaceri.
    Toate rapoartele de cercetare de piata le puteti gasi la adresa: http://www.transparencymarketresearch.com.

   Sursa: PRWeb.


   O varianta a Apple iPhone 5 va beneficia de o carcasa de plastic ?

   Zvonuri din lumea tehnologiei legate de urmatoarea generatie iPhone, asteapta acum o varianta a Apple iPhone 5 care va beneficia de o carcasa de plastic.
   IPhone 5C - "C" vine de la culoare, astfel incat se pare - va fi disponibil intr-o gama de nuante si pare sa aiba o versiune, devreme in septembrie , 10 septembrie.


Urmatorul Apple iPhone se zvoneste ca are carcasa din plastic, colorat.

   Acesta va cuprinde, de asemenea, un senzor de amprenta digitala, rezultat al cumpararii Apple al softului specializat de securitate AuthenTec anul trecut.
   Trecerea la o gama larga de telefoane mobile din plastic, de culoare, reflecta o oferta similara de la Google, care va lansa Moto X intr-o varietate de tonuri.

   Sursa: PRW.


   Actualizare Brevet ambalaj: Capac (dop) bauturi, rabatabil (in suspensie).

   Inventatorul Kirby Kendall reaminteste ca, dupa ce a citit ca capacele de sticle aruncate pot fi ingerate de vietatile marine, el a decis sa creeze un capac de sticla cu balamale (rabatabil (in suspensie)) cu o abordare design-pentru-productie.
   Kendall spune ca designul sau a indeplinit cerintele de mai jos, ceea ce-l face atractiv pentru industrie :
   - balamaua capacului ramane atasat la flacon prin intermediul inelului de securitate,
   - capacul si inelul de siguranta poate fi eliminat cu mana de pe sticla, pentru o separare usoara ,
   - inchiderea (dopul) este fabricat numai prin turnare-compresie si taiat pe circumferinta,
   - capacul (dopul) se fixeaza in pozitie deschisa si nu atinge fata bautorului, si
   - capacul functioneaza fara nici o modificare a sticlei.

   In plus, fata de realizarea durabilitatii si avantajele comercializarii, designul este in curs de brevetare, astfel ca societatile care il adopta vor avea un stimulent financiar pentru a aduce noul design pe piata.
   Un film al inovatiei de 30 de secunde poate fi vazut la YouTube, facand clic aici, sau

   Sursa: Packaging Digest.


   Fii creativ cu sticle vechi de Coca-Cola din plastic.

   Coca-Cola Enterprises (CCE) a demarat o initiativa durabila lunga de sase saptamani, "‘Don’t Waste. Create’", conceputa pentru a stimula reutilizarea si reciclarea sticlelor de plastic post-consum care contin produsele sale.
   Initiativa on-line, in colaborare cu supermarketul Sainsbury’s, "va incuraja consumatorii sa utilizeze deseurile lor de ambalaje, la domiciliu, intr-un mod distractiv si util, de asemenea, angajandu-se sa recicleze", a spus gigantul de bauturi.
   Parintii vor fi rugati sa prezinte "angajamentele" de reciclare - cum ar fi transformarea sticlelor utilizate in produse, cum ar fi sticla alimentatoare pentru pasari sau sticla ghivece cu auto-udare - si cei care au luat parte vor primi bani in vouchere pentru produse CCE si sansa de a castiga o vacanta ‘glamping’ in Franta.
   Nick Brown, director asociat CCE pentru reciclare, a declarat: "Ne-am angajat la reducerea deseurilor de plastic si sa ajutam clientii nostri pentru a re-gandi modul in care dispun de ambalaj.
   "Cerandu-le sa re-utilizeze si apoi recicleze sticlelor de plastic, ‘Don’t Waste. Create’ incurajeaza familiile sa se gandeasca mai durabil in timp ce se distreaza, oferindu-le o modalitate concreta de a ajuta la reducerea deseurilor lor menajere".

   Sursa: PRW.


   Raport nou de la MarketsandMarkets despre Piata plasticelor pentru autoturisme.

   Piata plasticelor pentru autoturisme (plastic si compozite plastic), va valora 46.112 milioane de dolari pana in 2018.
   Principalii factori a pietei plasticelor pentru autoturisme sunt potentialul lor de reducere a masei automobilelor si potentialul de reducere a consumului de combustibil prin reducerea greutatii autovehiculului . http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/automotive-plastics-market-passenger-cars-506.html
    Cei mai importanti jucatori sunt Toyota (Japonia) , Hyundai (Coreea de Sud), Honda (Japonia) , Volkswagen (Germania), Peugeot SA (Franta), Fiat SPA (Italia), BMW ( Germania ), General Motors ( SUA ) si Ford ( US ).
   Conform raportului de cercetare de piata "Piata plasticelor pentru autoturisme, pe tipuri (polipropilena, poliuretan, HDPE, ABS, policarbonat compozite ), aplicatie (interior, exterior si “sub capota”) si geografic - Tendinte si prognoze pentru 2018 " , publicat de MarketsandMarkets , este de asteptat ca la nivel mondial veniturile plasticelor din automobile sa creasca de la 21,617 milioane de dolari in 2012 la 46,112 milioane de dolari in 2018.
    Rasfoiti 96 tabele de date de piata si 22 de figuri raspandite prin 328 de pagini.
    Primii cumparatori vor primi 10 % personalizare pe acest raport.
    Materialele plastice auto sunt utilizate la fabricarea diferitelor componente auto, cum ar fi : bare de protectie, scaune, tapiterie, panoul de bord, fibisari interne si externe.
   Cercetatorii pentru materiale plastice usoare, cum ar fi materialele compozite, materialele plastice intarite, si polimeri au venit cu calitati de materiale imbunatatite care le fac potrivite pentru utilizare in interior, exterior si “sub capota” automobilelor . Selectia atenta a acestor materiale plastice pentru automobile este foarte importanta in industria deoarece permite proiectantilor sa imbunatateasca durabilitatea, sa indeplineasca cerintele de incarcare pe care le poarta si pentru a atinge reducerea greutatii autovehiculului .
   In 2012 , Asia - Pacific a fost lider in materiale plastice in volumul consumului de automobile cu 50,5 % , urmata de Europa (28 %) , America de Nord (11,3 %) , iar restul lumii (10,1 %) . Printre aceste regiuni polipropilena duce consumul cu 37 % , urmata de poliuretani (PU) 17,3 %, acrilonitril -butadien-stiren (ABS) 12,3 %, compozite 11,5 % , polietilena de inalta densitate (HDPE) 10,8 %, policarbonati (PC) 6,8 % , si de polimetilmetacrilat (PMMA) 4,4 % , datorita proprietatilor lor usoare de formare si de disponibilitatea lor la un pret mai ieftin decat alte materiale.
   Materiale plastice pentru automobile sunt printre una dintre alternativele pe scara larga preferata pentru usurarea automobilelor si ca acestea ofera proprietati imbunatatite , cum ar fi rezistenta superioara la impact , capacitatea de formare usoara in matrita, estetica imbunatatite , si greutatea redusa in comparatie cu componentele conventionale de automobile , cum ar fi otelul rapid ( HSS - High Speed steel ) si aluminiu. Cererea tot mai mare de autoturisme si aprovizionarea pentru a indeplini aceaceasta in Asia-Pacific este unul dintre principalii factori de crestere a consumului de materiale plastice pentru automobile la nivel global .
   Dinamica pietei de plasticelor pentru autoturisme sunt studiate pentru a intuit de piata , cum ar fi drivere, restrictiile si oportunitatile. Principalii factori de utilizare a materialelor plastice pentru automobile sunt potentialul lor pentru reducerea greutatii automobilelor si potential de reducere la consumului de combustibil prin reducerea greutatii vehiculului. Piata prezinta oportunitati in materiale noi, cum ar fi compozite armate si PMMA.
   Rasfoiti rapoartele legate de piata materialelor pentru baterie - pe tipuri (catod, anod, electrolitice, separatori, lianti, material de ambalare), aplicatii si geografic - Tendinte si prognoze pentru 2018 - http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/battery-raw-materials-market-866.html
    Raport de piata pentru geotextile: pe tipuri (tesute, netesute, tricotate), materiale (polipropilena, poliester, polietilena ) si aplicatii ( gospodarirea drumurilor, reparare trotuar, control al eroziunii, de depozitare a deseurilor , de stabilizare cailor ferate) - Tendinte globale si prognoze pentru 2017 - http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/geotextiles-market-492.html
    Despre MarketsandMarkets
   MarketsandMarkets este o companie de cercetare de piata la nivel mondial si de consultanta cu sediul in SUA. Noi publicam rapoarte analizate strategic de cercetare de piata si va servi ca un partener de business inteligent pentru primele Fortune 500 de companii din intreaga lume.
   MarketsandMarkets de asemenea furnizeaza, rapoarte multi-client , profiluri de companii , baze de date si servicii personalizate de cercetare . MarketsandMarkets acopera treisprezece industrii verticalele, inclusiv materiale avansate, auto si transport, servicii bancare si financiare, biotehnologie, produse chimice, bunuri de larg consum, energie, alimentara si a bauturilor, automatizari industriale, dispozitive medicale, produse farmaceutice, semiconductori, electronice, de telecomunicatii si IT.
   Mai multe informatii puteti gasi la adresele:
www.marketsandmarkets.com, MarketsandMarkets Blog - www.marketsandmarketsblog.com sau http://www.linkedin.com/company/marketsandmarkets.

   Sursa: PRWeb.


   Rezumatul ghidurilor de proiectare (design) reciclare a fost dezvaluit.

   Asociatia de Reciclare Plastic Postconsum (APPR - Association of Postconsumer Plastic Recyclers), organizatia de conducere a comertului care reprezinta industria de reciclare a materialelor plastice in America de Nord, a publicat o versiune rezumat al ghidurilor de proiectare reciclare pentru ambalaje si containere.
   Steve Alexander, director executiv APR, a declarat ca in ultimii 14 ani organizatia a publicat Ghidul de Design, dar recent, mai multe audiente non - tehnice, companii de produse de larg consum, de marketing si manageri de brenduri, precum si experti in design de ambalaj au exprimat nevoia pentru o versiune de referinta rapida,rezumat, a ghidurilor.
   " Ca una din misiunile sale de baza, APR a cautat intotdeauna sa ofere designerilor de ambalaje informatii specifice pentru a permite luarea unor decizii in cunostinta de cauza ", spune Alexander. In ultimii 14 ani , ghidurile de reciclare APR, care se bazeaza pe experienta reala din industrie, au oferit orientare pentru industrie. Aceste linii directoare descriu modul in care un design de ambalaj ar putea avea un impact pentru sisteme de reciclare (materiale plastice) mecanice, conventionale, sa fie imbunatatit pentru a evita problemele de reciclare, si sa fie optimizat pentru a face ambalaje din plastic mai compatibil cu sistemele de reciclare curente.

   P & G: accentul se pune pe elementele cele mai comune.
   Steve Sikra de la Procter & Gamble, liderul global pentru stiinta si tehnologa materialelor de ambalare si un membru al consiliului director APR, adauga ca "Rezumatul Ghidului APR de Design pentru reciclare a fost elaborat de catre APR ca un instrument de referinta rapida pentru designerii de ambalaje, ingineri, managerii de branduri si factorii de decizie. El se concentreaza pe elementele cel mai des reclamate de ambalare post-consum : PET, polietilena, si sticle, recipiente (containere) din polipropilena. Acesta contine puncte-cheie considerate de Ghidul APR de design pentru reciclabilitate".
   Alexander subliniaza ca versiunea rezumat al liniilor directoare vor ajuta, pentru a oferi unui public mai larg, cu o intelegere a modului in care aspectele tehnice ale containerului si design de ambalaj va avea un impact asupra capacitatii ambalajului sau produsului pentru a fi reciclate. " Reciclatorii tind sa fie ultimii care sa stie despre impactul unui produs nou sau design de ambalaj in capacitatea ambalajului pentru a fi reciclate . Speram ca acest rezumat va ajuta la un public mai larg sa ia in considerare implicatiile din aval de reciclare a unui ambalaj in timpul etapei de dezvoltare conceptuala. "
   Va rugam sa vizitati Association of Postconsumer Plastic Recyclers (APR) - www.plasticsrecycling.org sau http://www.plasticsrecycling.org/technical-resources/apr-design-for-recyclabilityguidelines pentru a descarca o copie a rezumatului, precum si versiunea completa a ghidului de design.

   Sursa: Packaging Digest.


   3 secrete de proiectare jucarii, de la LeapFrog si Ideo.

   Se pare ca o jucarie - o camera plina de culoare, compacta, este tocmai potrivita pentru un copil in varsta de trei la sase. Dar, in realitate, face un salt noul aparat de fotografiat (camera) Creativity Camera de la LeapFrog’s este un cal troian pentru una dintre cele mai capabile electronice de pe Pamant. Pentru ca aceasta jucarie ascunde (si protejeaza) iPhone—ul mamei sau tataui, incarcate cu o aplicatie gratuita care va permite corespunzator copiilor sa puna fete din desene animate si filtre curcubeu pe fotografii.
   Creativity Camera (20 $) este intr-adevar o carcasa de / pentru un aparat de fotografiat iPhone, prietenoasa cu copii, o idee adusa prin intermediul LeapFrog de Ideo.
   Un material video sugestiv poteti vedea la adresa: http://youtu.be/VnU8eUPKZL0
    Nu e primul caz de carcasa de jucarie plecata de la iPhone pe piata, dar pentru LeapFrog, e un risc devreme din propria gradina cu pereti in lumea de aplicatii - un spatiu in care recunosc ca nu este cel mai profitabil pentru ei - si un mijloc de a testa apele in ce ei vad ca o tendinta de crestere, dar inca - nu poat fi cuantificata: copii mici au primit in mana telefoane mai mult decat pantofi .
   " Noi stim ca se intampla ca un fenomen, astfel incat dorim sa investim acum", explica seful de marketing jucarii, Jen Cha, adaugand ca compania vede copii ca tineri ce folosesc iPad-uri in aceste zile (chiar daca LeapFrog lucreaza sub o stricta politica pentru o jucarie fara ecrane pana cand copilul ajunge la 18 luni).

   Dar iPhone sau nu, cu ecran sau fara, o jucarie este inca o jucarie si un copil este inca un copil. Iata cateva lectii invatate de la Ideo si LeapFrog despre sarcina extrem de dificila, dar extrem de distractiva de a concepe experiente pentru copii.
    Considera dinamica familiei pentru a deprinde primele tendinte.
    Acum cativa ani, Ideo’s Toy Lab a lansat o aplicatie laudata numita Balloonimals . Sigur, aplicatiile pentru copii par evidente acum, dar Balloonimals a avut ca scop copii tineri ca la varsta de trei ani. Ideo a stiut sa exploreze aplicatiile pentru unii dintre cei mai tineri copii mai devreme decat majoritatea, deoarece aceasta ar fi observat ca familiile evolueaza cu noile tehnologii .
   " Am vazut aceasta perspectiva in care mamele au predat copiilor smartphone-urile lor in masina si magazine alimentare", explica Brendan Boyle, partener Ideo si Director al Laboratorului de jucarii . " In timp, ce acestea au fost 400 – 500 $ dolari smartphone-ul, dar mama a vazut un alt instrument in poseta pentru divertisment sau educatie. "
"Priviti la utilizarea la trei ani a unui mouse, ei nu inteleg, ei incearca sa-l conduca ca o masina", spune Boyle . " Dar ecranul tactil este intuitiv pentru aceasta varsta."

    In cele din urma, Ideo a adus ideea Creativity Camera la LeapFrog dupa o observatie familiala similara: Unul dintre inventatori Toy Lab a avut un nepot care a dorit in mod constant un iPhone , dar pur si simplu pentru a face fotografii cu ea. In realitate, aceasta nu este o idee absurda. La fel cum am vazut in jucarii clasice, cum ar fi telefoanele de jucarie,"copiii vor sa faca ceea ce parintii lor fac", spune Boyle . "Ei vad parintii facand fotografii si le place."
    Feedback serios de la copii.
    Dar proiectarea unui aparat de fotografiat iPhone si proiectarea unui aparat de fotografiat iPhone pe care copii il vor indragi sunt doua provocari foarte diferite. Pentru a repeta jucariile lor, atat LeapFrog cat si Ideo fac runde extinse de testare pentru a perfectiona fiecare produs nou . (Ideo , de exemplu , are o baza de date de testare care cu teste cu copii de la sase luni la noua ani.) Pentru Creativity Camera, Ideo a testat in laboratorul lor, dar, de asemenea, incorporat este in familii de mai multe luni si apoi vizitate pentru a vedea cum merg lucrurile. "Tu trebuie sa-ti dezvolti ochii de antropolog in aceste zile moderne", spune Boyle.
    Atunci cand copii cresc , ei incearca cu greu sa nu-ti raneasca sentimentele.
   " Cand copiii cresc, ei incearca din greu sa nu raneasca sentimentele tale", spune Boyle." Deci, le spunem , " Noi nu am proiectat acest produs, suntem doar testeri pentru altcineva. Si le dam autocolante jucarie oficiale de testare. "
    Cunoasterea clientelei ... si parintii acestora.
    In discutie cu Ideo si LeapFrog , o idee parea contraintuitiva : Daca ar fi descoperit deja ca mainile mici au fost de fapt destul de abile, pentru a tine un iPhone, de ce au construit in acest caz, aceasta carcasa mare in jurul telefonului ?

   Adevarul fie spus, au existat doua motive: in primul rand a fost ca aparatul de fotografiat este inca distractiv sa se joace cu el, daca si atunci cand mama sau tata ii ia telefonul inapoi . Ea devine o rasucire, impingerea, si facand clic pe imaginatie bazate pe jucarie. Al doilea motiv a fost ca, chiar daca un copil este perfect capabil de a se juca cu un iPhone fara a-l rupe (cel putin in camerele de zi ), o carcasa este atragatoare pentru persoane.

   " Parintii doresc aceasta carcasa, si pune definitiv capat pentru parinti usurati", spune Boyle. " Dar, de asemenea, face mai usor pentru un copil de a face o fotografie."
    Desi este un pic mai putin relevant intervalul de varsta pentru Creativity Cameram (trei la sase), nu se poate intr-adevar face apel la un copil prin publicitate sau o cutie atragatoare de pe raft pana la varsta peste doi ani pana la trei ani.
   " Noi numim aceasta "nag factor" ca acest lucru este atunci cand copilul poate comunica mai bine si de a spune in mod activ parintilor sau celor care le dau cadou(ri) pentru ceea ce isi doresc", explica Cha . Cu alte cuvinte , nu este suficient pentru o jucarie sa fie distractiva pentru copii , o jucarie trebuie sa apeleze la parinti , impreuna cu matusi, unchi, bunici si prieteni de familie care urmeaza sa achizitioneze de fapt.
   Se merge doar pentru a arata cat de dificil este de a proiecta o jucarie buna, sa nu mai vorbim de a vinde de fapt.
   Comanda Creativity Camera ($20) aici.
   Descarcati aplicatia (gratuit) aici.

   Sursa: FastCo Design.


   Invitatii de participare la concurs, pentru premiu "Cel mai bun produs din plastic reciclat".

   EPRO - European Association of Plastics Recycling and Recovery Organisations (Asociatia Europeana pentru Organizatiile de Reciclare si Recuperare Plastica solicita intrari pentru competitia anuala "Cel mai bun produs din plastic reciclat".
   Scopul acestui premiu este de a "creste gradul de constientizare a valorii si versatilitatea materialelor plastice folosite, post-consum sau post-industriale, a promova posibilitatea sa le recicleze si sa le recunoasca ca o resursa valoroasa, nu gunoi".
    EPRO crede ca una dintre cele mai importante modalitati de a face acest lucru este de a creste gradul de constientizare a produselor fabricate din plastic reciclat, la randul sau simbolizeaza o gama larga de produse reciclate, "creand astfel o cerere si poate, un apetit pentru noi companii de a incepe sa proiecteze si fabrice mai multe produse fabricate din plastic reciclat - promovand ciclul plasticului".
    Acest concurs ofera, de asemenea, companiilor sansa de a demonstra activitatea lor in domeniul responsabilitatii sociale a intreprinderilor.
    Intrarile trebuie sa fie disponibile pentru a fi achizitionate si au vandut cel putin o unitate din 2010. Intrarea se incheie la 20 septembrie 2013.
    Mai multe informatii pot fi gasite la epro-bestproduct.eu.

   Sursa: PRW.


   Fanuc demonstreaza cu masini Roboshot la K 2013.

   Fanuc Robomachine Germania va expune trei dintre masinile sale de injectie electrice Roboshot la K 2013, toate proiectate pentru consum redus de energie.
   Masinile Roboshot vin toate cu controlul energiei recuperate, control de dozare in functie de cuplu - PMC 2 si 3 - si sistemul AI de protectie a matritei.
    In plus, masinile genereaza energie electrică, deoarece acestea decelereaza (la inchidere si deschidere a matritei inainte de blocare), care pot reduce costurile de energie. Aceasta se poate ridica la o reducere a energiei de 10%, adaugat consumului de energie cu 40-60% mai mic la masinile electrice, spre deosebire de cele hidraulice.
    Mai multe informatii puteti gasi la adresele: www.fanuc.eu; www.fanucrobomachine.eu sau K 2013.

   Sursa: PRW.

 
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic


[ top ]    [ Harta site ]
 

Links & Banners:

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
& my LinkedIn group
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.
copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIUWeb Hosting: 1and1.com;